Libnet.ro
UNICEF

01:05

Directorul RMGC: Lacul cu cianuri este dezinformare, manipulare. Tehnologia noastra este sigura pentru mediu si oameni

B1 B1,
Directorul RMGC: Lacul cu cianuri este dezinformare, manipulare. Tehnologia noastra este sigura pentru mediu si oameni

Directorul general al companiei Rosia Montana Gold Corporation, Dragos Tanase, a explicat joi seara, in emisiunea Talk B1, de pe B1 TV, modalitatea in care se vor realiza lucrarile miniere de la Rosia. continuă pe B1

Directorul RMGC: Lacul cu cianuri este dezinformare, manipulare. Tehnologia noastra este sigura pentru mediu si oameni (VIDEO)

Directorul general al companiei Rosia Montana Gold Corporation, Dragos Tanase, a explicat joi seara, in emisiunea Talk B1, de pe B1 TV, modalitatea in care se vor realiza lucrarile miniere de la Rosia.

Directorul RMGC, declaratie socanta: Lacul cu cianuri este o MANIPULARE.

Directorul Rosia Montana Gold Corporation, Dragos Tanase, a declarat, joi seara, la B1, ca metoda cianurarii, folosita de compania sa pentru exploatarea miniera de la Rosia Montana, este sigura pentru mediu si pentru sanatatea oamenilor, iar informatiile vehiculate despre RMGC sunt false. Noi punem o mina pe vechile zone exploatate. Nu sunt patru munti. Este unul. Noi continuam exploatarea intr-o cariera. Construim o uzina cu ultima generatie. Luam minereul, il ducem in uzina, folosim cianura .

Dragos Tanase, directorul RMGC, invitatul Madalinei Puscalau la Talk B1, incepand cu ora 20:00

Directorul companiei Rosia Montana Gold Corporation, Dragos Tanase, este invitatul Madalinei Puscalau in editia de astazi a emisiunii Talk B1, difuzata de B1 TV incepand cu ora 20:00. Care.

Directorul RMGC prezinta eventualele riscuri in ceea ce priveste proiectul minier de la Rosia Montana (VIDEO)

Directorul general al companiei Rosia Montana Gold Corporation, Dragos Tanase, a explicat joi seara, in emisiunea Talk B1, de pe B1 TV, care sunt riscurile pentru mediul inconjurator in ceea ce.

NNDKP: RMGC nu mai este clientul firmei incepand din decembrie 2012

Casa de avocatura Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen NNDKP), firma in care mama vitrega a ministrului Dan Sova este senior partner, a precizat astazi ca Rosia Montana Gold Corporation RMGC) nu mai este clientul firmei incepand din decembrie 2012, cand a renuntat la serviciile sale juridice.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )