Libnet.ro
UNICEF

01:05

NNDKP: RMGC nu mai este clientul firmei incepand din decembrie 2012

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
NNDKP: RMGC nu mai este clientul firmei incepand din decembrie 2012

Casa de avocatura Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen NNDKP), firma in care mama vitrega a ministrului Dan Sova este senior partner, a precizat astazi ca Rosia Montana Gold Corporation RMGC) nu mai este clientul firmei incepand din decembrie 2012, cand a renuntat la serviciile sale juridice. continuă pe Ziarul Bursa

Gabriel Oprea: Sinistratii din Galati vor primi apa si alimente. in momentul de fata nu mai este niciun pericol pentru localnici

Vicepremierul Gabriel Oprea a anuntat, joi, la Galati, ca persoanele evacuate din case in urma inundatiilor vor primi alimente si apa din rezervele de stat. in momentul de fata nu mai este niciun pericol.

Tudor Chiuariu: Nu mai este necesar un referendum privind cainii maidanezi

Presedintele Comisiei juridice, senatorul PNL Tudor Chiuariu, a declarat marti ca in urma aprobarii de catre Camera Deputatilor a proiectului de lege privind cainii fara stapan nu mai este necesar un.

Tudor Chiuariu: Un referendum privind cainii comunitari nu mai este necesar (VIDEO)

Tudor Chiuariu, presedintele Comisiei Juridice, a declarat, marti, ca in urma aprobarii de catre Camera Deputatilor a proiectului de lege privind cainii fara stapan, un referendum nu mai este necesar.

Nu mai este o fata cuminte! A renuntat la hainute pentru ultimul videoclip

Fiecare aparitie a ei din ultima vreme a vrut sa socheze si a reusit. insa aceasta cantareata.

Politistii italieni au ratat una dintre cele mai mari capturi de droguri din istorie

Autoritatile italiene au ratat una dintre cele mai mari capturi de droguri din istorie, dupa ce un grup de traficanti a dat foc la incarcatura pe care o transportau. Cele 30 de tone de hasis erau transportate.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2553 seconds )