Libnet.ro
UNICEF

23:30

Dirijorul Ion Marin revine in Festivalul Enescu, alaturi de London Symphony Orchestra

România Liberă România Liberă,
Dirijorul Ion Marin revine in Festivalul Enescu, alaturi de London Symphony Orchestra

Dirijorul de origine romana, Ion Marin, va reveni marti si miercuri la Festivalul International George Enescu, la pupitrul uneia dintre cele mai importante orchestre ale lumii, London Symphony Orchestra. continuă pe România Liberă

Dirijorul Ion Marin revine la Festivalul George Enescu, alaturi de London Symphony Orchestra

Cunoscutul dirijor de origine romana Ion Marin revine in Festivalul International George Enescu, la pupitrul uneia dintre cele mai importante orchestre ale lumii, London Symphony Orchestra.

Ioan Holender si-a lansat cartea despre Festivalul Enescu

Vineri dupa-amiaza s-a lansat intr-un cadru festiv, in foaierul Ateneului Roman, volumul Festivalul George Enescu in Era Holender, aparut la Editura Operei Nationale Bucuresti.

Victor Ponta, mesaj de ultima ora despre Festivalul Enescu

Premierul Victor Ponta considera, intr-o postare pe Facebook, ca editia din 2017 a Festivalului Enescu va continua sa creasca in valoare si prestigiu si ii felicita pe directorul artistic al Festivalului,.

incantata de publicul din Romania, Filarmonica din Berlin va reveni la Festivalul Enescu din 2019

Conducerea Filarmonicii din Berlin a decis, joi seara, in urma reactiei publicului din Romania si a modului in care muzicienii au fost primiti la Festivalul International George Enescu, ca orchestra sa revina la Bucuresti, la editia din 2019 a evenimentului dedicat marelui compozitor roman.

Mihai Constantinescu, omul din spatele cortinelor celui mai important eveniment muzical al Romaniei: Festivalul Enescu se confrunta cu lipsa partiturilor enesciene. E rusinos

Mihai Constantinescu, directorul Artexim, o institutie publica a Ministerului Culturii prin care este organizat Festivalul International George Enescu, a declarat ca festivalul se confrunta cu lipsa.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,237 seconds )