Libnet.ro
UNICEF

23:00

Dirijorul Ion Marin revine la Festivalul George Enescu, alaturi de London Symphony Orchestra

Adevărul Adevărul,
Dirijorul Ion Marin revine la Festivalul George Enescu, alaturi de London Symphony Orchestra

Cunoscutul dirijor de origine romana Ion Marin revine in Festivalul International George Enescu, la pupitrul uneia dintre cele mai importante orchestre ale lumii, London Symphony Orchestra. continuă pe Adevărul

Dirijorul Ion Marin revine in Festivalul Enescu, alaturi de London Symphony Orchestra

Dirijorul de origine romana, Ion Marin, va reveni marti si miercuri la Festivalul International George Enescu, la pupitrul uneia dintre cele mai importante orchestre ale lumii, London Symphony Orchestra.

Festivalul George Enescu 2015. Evenimentele de duminica, in imagini

Duminica, in Sala Mare a Palatului, iubitorii de muzica clasica s-au bucurat de concertul Orchestrei San Francisco Symphony, care a avut-o la pian pe solista Yuja Wang. Concertul a fost dirijat de Michael Tilson Thomas.

Festivalul George Enescu a umplut pana la 100% hotelurile din Bucuresti

Festivalul George Enescu, cel mai important eveniment cultural al toamnei , a umplut pana la 100% hotelurile din Bucuresti, scrie Ziarul Financiar. Turistii sunt dispusi sa plateasca chiar si 1. 000 de.

Dirijorul Tiberiu Soare, despre fundamentalismul muzical si Festivalul George Enescu, la Adevarul Live

Tiberiu Soare, dirijor principal al Orchestrelor si Corurilor Radio si invitat la cea de-a XXII-a editia a Festivalului George Enescu, vorbeste, la Adevarul Live, de la ora 14. 00, despre cariera sa in muzica culta, dar si despre frumusetea muzicii mai putin accesate de melomanii fundamentalisti.

Gala Folk You a intrat peste Festivalul George Enescu

SCANDAL Doua recitaluri din cadrul Festivalului International George Enescu, Fazil Say si Murray Perahia, au fost afectate puternic de Gala Folk You, desfasurata in paralel in Piata George Enescu.

O Colectie cu Dichis, CD-uri cu Dilema veche

In perioada Festivalului, o noua Colectie cu Dichis va fi distribuita impreuna cu revista Dilema veche, intitulata Tineri celebri in Festivalul George Enescu. Cele patru CD-uri vor cuprinde melodiile artistilor Yuja Wang, Janine Jansen, Andris Nelsons si Hilary Hahn. in aceasta saptamana va fi distribuit CD-ul cu Andris Nelsons.

Ioan Holender si-a lansat cartea despre Festivalul Enescu

Vineri dupa-amiaza s-a lansat intr-un cadru festiv, in foaierul Ateneului Roman, volumul Festivalul George Enescu in Era Holender, aparut la Editura Operei Nationale Bucuresti.

FOTO. Festivalul George Enescu evenimentul ARTISTIC al anului 2015

Festivalul George Enescu a captat, si in acest an, atentia publicului romanesc, fiind socotit, in egala masura, un eveniment artistic, dar si un eveniment monden.

Folk you, George Enescu!!

Mai rar se intampla asemenea gafe artistice: sa suprapui celui mai mare eveniment dedicat muzicii clasice unul dedicat muzicii folk-rock. S-a intamplat la sfarsitul acestei saptamani, cand Festivalul George Enescu a fost bruiat auditiv de muzicienii Galei Folk You, de pe scena amplasata chiar in apropierea Ateneului Roman.

incantata de publicul din Romania, Filarmonica din Berlin va reveni la Festivalul Enescu din 2019

Conducerea Filarmonicii din Berlin a decis, joi seara, in urma reactiei publicului din Romania si a modului in care muzicienii au fost primiti la Festivalul International George Enescu, ca orchestra sa revina la Bucuresti, la editia din 2019 a evenimentului dedicat marelui compozitor roman.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )