Libnet.ro
UNICEF

18:00

Distrugatorul american USS Donald Cook va veni in Portul Constanta

Adevărul Adevărul,
Distrugatorul american USS Donald Cook va veni in Portul Constanta

In perioada 14-17 aprilie, distrugatorul USS Donald Cook va efectua o escala in portul Constanta. MIlitarii americani si romani vor efectua exercitii comune. continuă pe Adevărul

Distrugatorul USS Donald Cook ajunge joi in Marea Neagra

Distrugatorul american USS Donald Cook urmeaza sa intre in Marea Neagra in decursul zilei de joi, in cadrul actiunilor militare americane de sustinere a aliatilor est-europeni ingrijorati de masarea trupelor ruse la granita cu Ucraina in contextul crizei din regiune, informeaza CNN.

Distrugatorul USS Donald Cook si nava militara franceza Dupuy de Lome se afla in Marea Neagra

Un distrugator american si o nava militara franceza se afla in Marea Neagra. Este vorba despre distrugatorul USS Donald Cook si nava militara franceza Dupuy de Lome, informeaza ziarul turc Sabah.

Nava de razboi USS Donald Cook soseste, joi, in Marea Neagra

Nava de razboi USS Donald Cook este programata sa intre in Marea Neagra joi, in cadrul eforturilor militare americane de sustinere a aliatilor est-europeni ingrijorati de masarea unor trupe ruse la frontiera cu Ucraina, relateaza CNN.

Distrugatorul USS Donald Cook va ajunge in Marea Neagra intr-o saptamana

Distrugatorul american USS Donald Cook urmeaza sa ajunga in Marea Neagra in cel mult o saptamana pentru a oferi garantii de securitate aliatilor preocupati de interventia rusa in Ucraina, anunta surse oficiale americane citate de Agence France Presse.

Rusia suspecteaza ca nava USS Donald Cook furnizeaza armament Ucrainei

Vasul american care va intra maine in Marea Neagra pare sa livreze armament armatei ucrainene, spune Vadim Kozyulin, cercetator la Centrul rusesc de studii politice, anunta RIA Novosti.

Distrugatorul american Donald Cook a intrat in Marea Neagra. Acestuia i se vor alatura distrugatorul Dupleix si nava de recunoastere Dupuy de Lome, din Franta - Itar Tass

Distrugatorul american Donald Cook, echipat cu sisteme de aparare Aegis, tocmai a intrat in Marea Neagra, a declarat o sursa din ministerul rus al Apararii, citata de agentia oficiala ruseasca Itar Tass, intr-o stire publicata la putin timp dupa ora 18. 00, ora Romaniei.

Nava franceza de recunoastere Dupuy de Lome a intrat in Marea Neagra, la cateva ore dupa distrugatorul american Donald Cook

Nava franceza de recunoastere Dupuy de Lome a intrat in Marea Neagra joi seara, la cateva ore dupa distrugatorul american Donald Cook, a declarat vineri un purtator de cuvant al Marinei rusesti, citat de agentia Interfax.

Distrugatorul american Donald Cook a ajuns in Marea Neagra

Distrugatorul american Donald Cook a ajuns in Marea Neagra, in contextul situatiei tensionate din Ucraina, din ultima perioada. Nava militara este echipata cu un sistem antiracheta de tip ultra-modern.

Un distrugator american si o nava franceza de recunoastere se afla in Marea Neagra

Distrugatorul USS Donald Cook si nava militara franceza Dupuy de Lome se afla in Marea Neagra, in contextul tensiunilor dintre Occident si Rusia din cauza crizei ucrainene, potrivit Sabah. Este vorba de o.

Un distrugator american si o nava franceza de recunoastere au ajuns in Marea Neagra

Distrugatorul USS Donald Cook si nava militara franceza Dupuy de Lome se afla in Marea Neagra, in contextul tensiunilor dintre Occident si Rusia din cauza crizei ucrainene, informeaza ziarul turc Sabah.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )