Libnet.ro
UNICEF

18:30

Distrugatorul USS Porter, exercitii in Marea Neagra cu o nava militara romaneasca

B1 B1,
Distrugatorul USS Porter, exercitii in Marea Neagra cu o nava militara romaneasca

Fortele Navale Romane vor efectua o serie de activitati in comun cu distrugatorul american USS Porter, in apele teritoriale ale Romaniei si internationale ale Marii Negre, potrivit Hot. continuă pe B1

Distrugatorul USS Porter participa la exercitii militare pe Marea Neagra

Exercitii militare romano-americane vor avea loc pe Marea Neagra in perioada urmatoare. Un distrugator american a ajuns in Portul Constanta, marti, 22 august.

Singapore: PRIMELE IMAGINI dupa coliziunea dintre nava militara USS John S. McCain si un vas comercial (VIDEO)

Distrugatorul USS John S. McCain al marinei militare americane s-a ciocnit luni dimineata cu nava comerciala Alnic MC, zece marinari fiind dati disparuti in urma coliziunii, iar alti cinci sunt raniti, po.

O nava militara americana s-a ciocnit cu un vas comercial la est de Singapore: 5 marinari raniti si 10 dati disparuti

Distrugatorul USS John S. McCain al marinei militare americane s-a ciocnit luni dimineata cu nava comerciala Alnic MC la este de Singapore, anunta Agerpres. Marina militara americana a precizat ca incidentul s-a produs in timp ce distrugatorul se indrepta catre portul Singapore, pentru o escala de rutina. 5 marinari sunt raniti si 10 dati disparuti dupa coliziune, potrivit Reuters.

O nava militara americana a intrat in coliziune cu un vas comercial la est de Singapore: 10 marinari disparuti

Distrugatorul USS John S. McCain al marinei militare americane s-a ciocnit luni cu nava comerciala Alnic MC la este de Singapore, informeaza Reuters. Zece marinari sunt dati disparuti de la bordul.

INCIDENT la est de Singapore: 10 marinari disparuti si 5 raniti dupa coliziunea dintre o nava militara americana si un vas comercial

Zece marinari sunt dati disparuti, iar alti cinci sunt raniti dupa ce o nava militara americana trimisa intr-o misiune de cautare si salvare s-a ciocnit luni dimineata cu un vas comercialla est de Si.

Emigrantii ilegali iau cu asalt frontierele Romaniei. De ce este Marea Neagra calcaiul lui Ahile al Europei

Alerta la frontiere! Refugiatii au luat cu asalt granitele Romaniei, in speranta ca pot ajunge in Vestul Europei. Descurajati de gardurile ridicate la frontiera sarbo-maghiara, imigrantii cauta rute alternative. Calcaiul lui Ahile ar putea fi Marea Neagra, atrag atentia specialistii, mai ales ca refugiatii au inceput deja sa incerce aceasta ruta.

Imigrantii ilegali iau cu asalt frontierele Romaniei. De ce este Marea Neagra calcaiul lui Ahile al Europei

Alerta la frontiere! Refugiatii au luat cu asalt granitele Romaniei, in speranta ca pot ajunge in Vestul Europei. Descurajati de gardurile ridicate la frontiera sarbo-maghiara, imigrantii cauta rute alternative. Calcaiul lui Ahile ar putea fi Marea Neagra, atrag atentia specialistii, mai ales ca refugiatii au inceput deja sa incerce aceasta ruta.

Guvernul vrea sa interzica majorarea redeventelor pentru companiile petroliere ce detin concesiuni offshore in Marea Neagra

Un nou proiect de lege redactat la nivelul Guvernului prevede ca toate companiile petroliere care detin concesiuni de titei si gaze offshore in Romania, in Marea Neagra, aflate in derulare,.

Profit.ro: Guvernul vrea sa interzica majorarea redeventelor pentru companiile petroliere ce detin concesiuni offshore in Marea Neagra

Companiile petroliere care detin concesiuni de titei si gaze offshore in Romania, in Marea Neagra, aflate in derulare, vor avea acelasi regim de redevente valabil la data semnarii acordurilor petroliere de concesiune, pe toata perioada derularii acestora, stabileste un proiect de lege redactat la nivelul Guvernului si obtinut de publicatia Profit. ro.

A crescut numarul refugiatilor care ajung in Romania. Marea Neagra si nord-vestul tarii, principalele porti de intrare

Numarul migrantilor care au incercat sa treaca ilegal frontierele Romaniei din ianuarie pana in prezent a depasit cu circa 80% numarul total al migrantilor prinsi la granita anul trecut, potrivit informatiilor furnizate de Politia de Frontiera. Cele mai multe cazuri de trecere ilegala a frontierei de catre migranti au fost inregistrate in zona de nord-vest a tarii. Un numar semnificativ de migranti ilegali a fost inregistrat insa si in judetul Constanta, fapt care generat ingrijorari in spatiul public cu privire la o posibila ruta alternativa a traficatilor de migranti care ar trece prin Marea Neagra.

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )