Libnet.ro
UNICEF

10:15

Dizolvarea PSD, pe masa judecatorilor de la Tribunalul Bucuresti

B1 B1,
Dizolvarea PSD, pe masa judecatorilor de la Tribunalul Bucuresti

La Tribunalul Bucuresti a fost inregistrata o cerere privind dizolvarea PSD pe care judecatoareasca pe motiv ca partidul nu si-ar fi respectat programul de guvernare. Aceasta cerere a fost depusa de. continuă pe B1

Un lider PNL a cerut la tribunal dizolvarea PSD pe motiv ca nu si-a respectat programul de guvernare

Secretarul general adjunct al PNL Giurgiu, Ionel Dinu, a anuntat, vineri, in cadrul unei conferinte de presa, ca a depus, in nume personal, la Tribunalul Bucuresti o cerere prin care solicita dizolvarea PSD pe cale judecatoreasca.

Secretarul general adjunct al PNL Giurgiu a depus la Tribunalul Bucuresti o cerere de dizolvare a PSD

Secretarul general adjunct al PNL Giurgiu, Ionel Dinu, a declarat vineri, in cadrul unei conferinte de presa, ca a depus, in nume personal, la Tribunalul Bucuresti o cerere prin care solicita dizolvarea PSD pe cale judecatoreasca pe motiv ca partidul nu si-ar fi respectat programul de guvernare, relateaza Agerpres.

Primul termen pe fond in dosarul Hexi Pharma se judeca joi la Tribunalul Bucuresti

Tribunalul Bucuresti incepe, joi, dezbaterile pe fond in dosarul in care compania Hexi Pharma a fost trimisa in judecata pentru savarsirea a 340 de infractiuni de inselaciune, uz de fals 61 acte materiale), precum si pentru participatie improprie la infractiunea de zadarnicirea combaterii bolilor, anunta Agerpres. Prejudiciul in acest dosar se ridica la 102 milioane lei, iar 132 de spitale s-au constituit parti civile.

Dosarul Hexi Pharma: incepe judecarea procesului la Tribunalul Bucuresti

Tribunalul Bucuresti incepe, joi, dezbaterile pe fond in dosarul in care compania Hexi Pharma a fost trimisa in judecata pentru savarsirea a 340 de infractiuni de inselaciune, uz de fals 61 acte materiale), precum si pentru participatie improprie la infractiunea de zadarnicirea combaterii bolilor.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )