Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dmitri Medvedev afirma ca cele doua membre ale Pussy Riot nu ar trebui sa fie in inchisoare

Hotnews Hotnews,
Dmitri Medvedev afirma ca cele doua membre ale Pussy Riot nu ar trebui sa fie in inchisoare

Premierul rus Dmitri Medvedev a apreciat ca cele doua tinere membre ale grupului Pussy Riot, condamnate la doi ani de detentie pentru ca au cantat o rugaciune anti-Putin intr-o catedrala, nu ar trebui sa fie in inchisoare, relateaza AFP. continuă pe Hotnews

Dmitri Medvedev: Cele doua membre ale Pussy Riot nu ar trebui sa fie in inchisoare.

Premierul rus Dmitri Medvedev a apreciat vineri ca cele doua tinere membre ale grupului Pussy Riot, condamnate la doi ani de inchisoare din cauza unei rugaciuni anti-Putin intr-o catedrala, nu ar trebui sa fie in inchisoare, potrivit agentiilor ruse, citate de AFP, informeaza Mediafax. Daca as fi fost judecator, nu le-as fi condamnat la inchisoare. Pur si simplu pentru ca eu cred ca nu este corect ca ele sa fie private de libertate. Ele au petrecut deja destul timp in inchisoare, ajunge, a .

Dmitri Medvedev sustine ca celelalte doua membre Pussy Riot, ramase in inchisoare, nu ar trebui sa fie inchise

Premierul rus, Dmitri Medvedev, a declarat ca cele doua membre ale grupului Pussy Riot nu ar trebui sa fie inchise pentru rugaciunea anti-Putin care au cantat-o intr-o catedrala din Moscova. Din punctul sau de.

Harghita: Un barbat a fost retinut pentru ca si-a injunghiat de 18 ori concubina, de fata cu cele doua fiice ale ei

Un barbat din judetul Harghita a fost retinut pentru ca si-a ucis concubina prin injunghiere, cu 18 lovituri de cutit, in fata celor doua fiice ale victimei, informeaza Mediafax. Femeia de 34 de ani a fost.

Dmitri Medvedev condamna crimele lui Stalin impotriva propriei natiuni

Premierul rus Dmitri Medvedev a condamnat ieri, in ziua comemorarii victimelor represiunii sovietice, crimele comise de Iosif Stalin impotriva propriei natiuni, informeaza Ria Novosti, conform surselor de presa.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )