Libnet.ro
UNICEF

20:15

Harghita: Un barbat a fost retinut pentru ca si-a injunghiat de 18 ori concubina, de fata cu cele doua fiice ale ei

B1 B1,
Harghita: Un barbat a fost retinut pentru ca si-a injunghiat de 18 ori concubina, de fata cu cele doua fiice ale ei

Un barbat din judetul Harghita a fost retinut pentru ca si-a ucis concubina prin injunghiere, cu 18 lovituri de cutit, in fata celor doua fiice ale victimei, informeaza Mediafax. Femeia de 34 de ani a fost. continuă pe B1

Covasna: Un barbat a fost retinut, dupa ce si-a ucis concubina in fata copiilor.

Un barbat din judetul Harghita a fost retinut, vineri, de procurori, dupa ce si-a omorat partnera de viata, in fata celor doua fetite ale victimei, informeaza Mediafax. Purtatorul de cuvant al Parchetului de pe langa Tribunalul Covasna, procurorul Marcel Antonescu, a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca institutia a inceput urmarirea penala fata de un barbat din judetul Harghita pentru omor deosebit de grav, acesta fiind suspectat ca si-a ucis concubina cu 18 lovituri de cutit, .

UPDATE Barbatul care a luat ostatici intr-un oficiu postal din Drumul Taberei din Capitala a fost retinut pentru 24 de ore. Incidentul nu s-a soldat cu raniti

Un barbat inarmat cu un topor a luat ostatice, marti, mai multe persoane aflate intr-un oficiu postal de pe strada Romancierilor din cartierul Drumul Taberei sectorul 6 al Capitalei), amenintandu-i pe oameni si nepermitandu-le acestora sa paraseasca cladirea, anunta Mediafax. Potrivit Realitatea Tv, oficiul postal este aglomerat la aceasta ora. UPDATE ora 20:44): Agresorul din oficiul postal a fost retinut pentru 24 de ore, el fiind urmarit penal pentru amenintare, distrugere, lipsire de libertate, port ilegal de arma alba si ultraj. UPDATE ora 11:43): Barbatul retinut de politisti va fi dus la Politia Capitalei pentru a fi audiat. Oficialii din Politia Capitalei au precizat ca nicio persoana nu a fost ranita. UPDATE ora 11:17): Barbatul care a luat ostatici intr-un oficiu postal din Bucuresti a fost imobilizat, anunta Realitatea Tv. El era inarmat cu un cutit si cu un topor. Doua persoane au primit ingrijiri medicale in urma incidentului.

Un bucurestean a fost retinut dupa ce si-a omorat socrul si si-a injunghiat sotia

Un bucurestean a fost retinut dupa ce, in noaptea de joi spre vineri, l-a injunghiat mortal pe socrul sau, apoi si-a taiat si sotia, aceasta fiind dusa in stare grava la spital, unde a fost operata de.

Scandalul IPROMIN: MAE a transmis Ambasadei Rusiei ca presupusul spion nu a fost retinut

Ministerul de Externe precizeaza ca a transmis partii ruse clarificarile necesare privind cazul cetateanului rus cercetat de DIICOT pentru ca a fost depistat avand in posesie documente clasificate ale IPROMIN SA, informand si ca acesta nu a fost retinut.

Capul gruparii de fraudare a bancilor, Mihai Stan, a fost retinut

Liderul gruparii de fraudare a bancilor, Mihai Stan, a fost retinut, vineri seara, in urma unei ordonante remise de autoritati pentru 24 de ore. Mihai Stan a fost la Sectia 15 de Politie pentru.

MAE a transmis Ambasadei Rusiei ca presupusul spion nu a fost retinut.

Ministerul de Externe precizeaza ca a transmis partii ruse clarificarile necesare privind cazul cetateanului rus cercetat de DIICOT pentru ca a fost depistat avand in posesie documente clasificate ale IPROMIN SA, informand si ca acesta nu a fost retinut, scrie Mediafax. Ca urmare a informatiilor primite de la DIICOT, MAE a transmis partii ruse clarificarile necesare despre situatia unui cetatean al Federatiei Ruse impotriva caruia s-a dispus, de catre autoritatile romane competente, masura .

Agresorul cu topor care a luat ostatici de la Posta a fost retinut

Barbatul inarmat cu un topor si cu un cutit, care a intrat marti intr-un oficiu postal din cartierul bucurestean Drumul Taberei, a fost retinut in cursul serii pentru 24 de ore, el fiind urmarit penal pentru.

Procesul de divort dintre Serban Ionescu si Magda Catone a fost amanat pentru a doua oara: Magda sustine ca se pot impaca

Procesul de divort dintre actorul Serban Ionescu si Magda Catone a fost amanat pentru a doua oara. Motivul este ca Magda Catone a sustinut ca exista sansa unei impacari cu sotul ei. Cu toate acestea,.

Salvat de uragan, dar arestat: Un barbat din Philadelphia a fost retinut pentru ca incerca sa fure dintr-un magazin parasit

Un barbat din Philadelphia, care a supravietuit uraganului Sandy si a fost salvat de sub daramaturi dupa ce o cladire s-a prabusit peste el, a fost imediat arestat de politisti, care il suspecteaza ca a.

Fostul lider al PP-DD Bistrita-Nasaud, retinut pentru luare de mita, a fost eliberat

Fostul lider al PPDD Bistrita-Nasaud Octavian Seciu, retinut, miercuri, dupa ce ar fi pretins 75. 000 de euro de la un om de afaceri din Bistrita pentru ca acesta sa poata candida in numele PPDD la Camera Deputatilor, a fost eliberat, instanta respingand propunerea de arestare preventiva a acestuia, anunta Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )