Libnet.ro
UNICEF

01:05

DNA. Avocat din Valcea, retinut pentru trafic de influenta

România Liberă România Liberă,
DNA. Avocat din Valcea, retinut pentru trafic de influenta

Procurorii DNA au retinut joi, pentru 24 de ore, un avocat din Valcea, Bogdan Ion Mitrache, acuzat de trafic de influenta, dupa ce a cerut 20. 000 euro de la o persoana, in schimbul interventiei sale la judecatori de la Curtea de Apel Bucuresti pentru a obtine o solutie intr-un dosar . continuă pe România Liberă

Avocat din Valcea, retinut de DNA pentru trafic de influenta

Procurorii DNA au retinut joi, pentru 24 de ore, un avocat din Valcea, Bogdan Ion Mitrache, acuzat de trafic de influenta, dupa ce a cerut 20. 000 euro de la o persoana, in schimbul interventiei sale la .

Avocatul care s-a autodenuntat la DNA a fost retinut pentru trafic de influenta

Avocatul din cadrul Baroului Valcea Ion Bogdan Mitran a fost retinut pentru 24 de ore de catre procurorii DNA pentru infractiunea de trafic de influenta, dupa ce luna trecuta acesta s-a autodenuntat la DNA de frica unui interlop.

DNA: Deputatul Titi Holban, inculpat pentru trafic de influenta

Procurorii anticoruptie au pus in miscare actiunea penala fata de deputatul Titi Holban, pentru trafic de influenta, informeaza, marti, un comunicat al Directiei Nationale Anticoruptie DNA). Holban a promis unei persoane ca va interveni la autoritatile antifrauda pentru ca firma denuntatorului sa nu fie amendata, in schimbul sumei de 10. 000 de euro.

Profesorul, liderul galeriei echipei de fotbal Dinamo, retinut pentru trafic de droguri (VIDEO)

Liderul Galeriei de Fotbal Dinamo, Mihnea Valentin Ionescu, zis Profesorul, a fost retinut de DIICOT pentru trafic de droguri de risc si de detinere de droguri de risc, fara drept, pentru consum propriu.

Seful Politiei Rutiere Brasov, retinut pentru trafic de influenta

Seful Politiei Rutiere Brasov, comisar sef Claudiu Tamarjan, a fost retinut de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie pentru trafic de influenta, instigare la abuz in serviciu si folosirea, in orice.

Deputatul UNPR Titi Holban, pus sub acuzare de procurorii DNA pentru trafic de influenta

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au dispus punerea in miscare a actiunii penale fata de deputatul UNPR Titi Holban, acuzat de trafic de influenta. Politicianl este acuzat de procurori ca, in ianuarie 2014, a acceptat promisiunea unui denuntator ca, in schimbul sumei de 10. 000 euro, suma pe care a primit-o efectiv, in doua transe, va interveni pe langa o alta persoana, pentru ca aceasta, la randul ei, sa intervina pe langa un inspector cu functie de conducere la una dintre Directiile Regionale Antifrauda, astfel incat o societate administrata de un apropiat al denuntatorului sa nu fie sanctionata in urma controlului efectuat de aceasta institutie.

Deputatul UNPR Titi Holban, pus sub acuzare de procurorii anticoruptie pentru trafic de influenta. DNA cere Camerei incuviintarea arestarii preventive

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au dispus punerea in miscare a actiunii penale fata de deputatul UNPR Titi Holban, acuzat de trafic de influenta. Seful Directiei Nationale Anticoruptie a soliicitat, marti, Camerei Deputatilor incuviintarea arestarii preventive a deputatului. Politicianul este acuzat de procurori ca, in ianuarie 2014, a acceptat promisiunea unui denuntator ca, in schimbul sumei de 10. 000 euro, suma pe care a primit-o efectiv, in doua transe, va interveni pe langa o alta persoana, pentru ca aceasta, la randul ei, sa intervina pe langa un inspector cu functie de conducere la una dintre Directiile Regionale Antifrauda, astfel incat o societate administrata de un apropiat al denuntatorului sa nu fie sanctionata in urma controlului efectuat de aceasta institutie.

UPDATE. DNA cere incuviintarea arestarii preventive a deputatului Titi Holban, inculpat pentru trafic de influenta

Procurorii anticoruptie au pus in miscare actiunea penala fata de deputatul Titi Holban, pentru trafic de influenta, informeaza, marti, un comunicat al Directiei Nationale Anticoruptie DNA). Holban a promis unei persoane ca va interveni la autoritatile antifrauda pentru ca firma denuntatorului sa nu fie amendata, in schimbul sumei de 10. 000 de euro.

Deputatul UNPR Titi Holban, urmarit penal de DNA pentru trafic de influenta

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au dispus punerea in mi and scare a ac and tiunii penale fata de deputatul UNPR Titi Holban, acuzat de trafic de influenta.

DNA: Deputatul Titi Holban, urmarit penal pentru trafic de influenta

Deputatul UNPR Titi Holban a primit 10. 000 de euro de la o persoana spunand ca va interveni, printr-un intermediar, la un inspector cu functie de conducere la una dintre Directiile Regionale Antifrauda, pentru ca o.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )