Libnet.ro
UNICEF

00:07

DNA cere arest la domiciliu pentru Gheorghe Stefan si Dorin Cocos

B1 B1,
DNA cere arest la domiciliu pentru Gheorghe Stefan si Dorin Cocos

Directia Nationala Anticoruptie cere masura arestului la domiciliu pentru Gheorghe Stefan si Dorin Cocos. Gheorghe Stefan a fost adus, vineri dimineata, la sediul DNA pentru a da declaratii in dosarele in. continuă pe B1

DNA cere arest la domiciliu pentru Gheorghe Stefan si Dorin Cocos, in dosarul Microsoft

Directia Nationala Anticoruptie a cerut, vineri, masura arestului la domiciliu pentru Gheorghe Stefan si Dorin Cocos, in dosarul Microsoft.

DNA cere arest la domiciliu pentru Gheorghe Stefan si Dorin Cocos in dosarul Microsoft

Directia Nationala Anticoruptie cere masura arestului la domiciliu pentru Gheorghe Stefan si Dorin Cocos in dosarul Microsoft. in cazul primarului din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, care a fost adus vineri la.

DNA cere arest la domiciliu pentru Dorin Cocos in dosarul Microsoft

DNA va cere schimbarea masurii arestului preventiv cu cea de arest la domiciliu pentru Dorin Cocos in dosarul Microsoft, au declarat surse judiciare, citate de agentia Mediafax.

DNA cere arest la domiciliu pentru Dorin Cocos. Omul de afaceri a vorbit despre BANI NEGRI folositi in campaniile PDL

Procurorii DNA cer arest la domiciliu pentru Dorin Cocos. Se pare ca omul de afaceri s-a aratat dispus sa colaboreze cu procurorii si a vorbit despre banii negri folositi in campanii electorale ale.

DNA cere arest la domiciliu pentru Dorin Cocos

ACTUALIZARE 18:57 Cocos si-ar fi recunoscut faptele din dosarele ANRP si MICROSOFT Dorin Cocos si-ar fi recunoscut toate faptele din dosarele ANRP si Microsoft, transmit surse din mass-media centrala. * Udrea cere tratament egal pentru procurori si acuzati, in materie de declaratii publice.

DNA cere arestarea preventiva pentru 30 de zile a lui Iulian Hertanu, cumnatul premierului Victor Ponta

Procurorii DNA solicita judecatorilor de la inalta Curte de Casatie si Justitie arestarea preventiva pentru 30 de zile a lui Iulian Hertanu, cumnatul premierului Victor Ponta, retinut in noaptea de marti.

Dosarul Microsoft. Gheorghe Stefan, audiat la DNA. Acesta a cerut vineri sa fie cercetat in arest la domiciliu

Gheorghe Stefan, primarul suspendat al municipiului Piatra Neamt, a fost dus, vineri, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pentru a fi audiat. Acesta se afla in arest preventiv de la sfarsitul lunii octombrie, iar astazi a fost si la Curtea Suprema unde a cerut cercetarea sa in arest la domiciliu invocand cauze medicale.

Gheorghe Stefan, audiat la DNA

Omul de afaceri Gheorghe Stefan este audiat, vineri, la Directia Nationala Anticoruptie, pentru a da declaratii in dosarele in care este vizat.

VIDEO Inalta Curte: Elena Udrea, in arest la domiciliu

Inalta Curte pentru Casatie si Justitie ICCJ) a inlocuit marti masura arestului preventiv cu cea a arestului la domiciliu in cazul deputatului Elena Udrea, decizia fiind definitiva, informeaza Agerpres. Elena Udrea a primit miercurea trecuta mandat de arestare pentru 30 de zile in dosarul Microsoft, in care este urmarita penal pentru trei fapte de trafic de influenta - in legatura cu incheierea si derularea acordului cadru de licentiere Microsoft din anul 2009, a contractelor subsecvente si a actelor aditionale la acestea, in legatura cu derularea contractului e-Romania si in legatura cu pretinderea si primirea a 500. 000 de euro, precum si pentru spalare de bani. Ora 20:15 Elena Udrea a fost eliberata din Arestul Politiei Capitalei.

Barack Obama cere intensificarea eforturilor pentru combaterea terorismului islamist

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, pledeaza pentru contracararea extremismului religios si vrea intensificarea ofensivei impotriva terorismului, denuntand cruzimea organizatiei radicale Stat Islamic,.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )