Libnet.ro
UNICEF

08:30

DNA cere aviz pentru urmarirea penala a lui Daniel Chitoiu, pentru abuz in serviciu

Antena3 Antena3,
DNA cere aviz pentru urmarirea penala a lui Daniel Chitoiu, pentru abuz in serviciu

Directia Nationala Anticoruptie a cerut procurorului general al Parchetului instantei supreme sa solicite Camerei Deputatilor aviz pentru urmarirea penala a lui Daniel Chitoiu, pentru abuz in serviciu si. continuă pe Antena3

DNA cere aviz pentru urmarirea penala a lui Daniel Chitoiu

Directia Nationala Anticoruptie a cerut procurorului general al Parchetului instantei supreme sa solicite Camerei Deputatilor aviz pentru urmarirea penala a lui Daniel Chitoiu, pentru abuz in serviciu si constituirea unui grup infractional organizat,.

Dosarul Carpatica. DNA cere aviz pentru invinuirea fostului ministru Daniel Chitoiu

Directia Nationala Anticoruptie DNA) a trimis marti Camerei Deputatilor o cerere de efectuare a urmaririi penale fata de fostul ministru al Finantelor Daniel Chitoiu. Acesta este acuzat de abuz in serviciu si de constituirea unui grup infractional organizat, in perioada in care avea calitatea de ministru al Finantelor Publice.

Mafia ASF. DNA cere aviz de urmarire penala pentru fostul ministru Chitoiu.

Fostul ministru al Finantelor Publice, Daniel Chitoiu este suspectat de abuz in serviciu si constituire de grup infractional organizat in dosarul in care au fost invinuiti Dan Radu Rusanu, presedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara, alte persoane din conducerea ASF intre care si sotia fostului ministru, Laura Chitoiu. DNA a trimis procurorului general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie referatul in vederea sesizarii Camerei Deputatilor pentru formularea .

DNA cere aviz Camerei Deputatilor pentru urmarirea penala a fostului ministru Chitoiu

Directia Nationala Anticoruptie cere aviz Camerei Deputatilor pentru formularea cererii de efectuarea urmaririi penale a fostului ministru alFinantelor,Daniel Chitoiu. Acesta este suspectat de.

Doua LOVITURI in cateva minute: Rusanu, RETINUT de DNA. Chitoiu, urmarit penal

Doua decizii grele anuntate intr-un interval de 20 de minute. Presedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), Dan Radu Rusanu, a fost retinut in dosarul Carpatica, iar DNA a cerut aviz pentru urmarirea penala a lui Daniel.

Procurorul general a solicitat Parlamentului aviz pentru IUP in cazul lui Chitoiu.

Procurorul general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie a transmis Parlamentului Romaniei Camera Deputatilor referatul Directiei Nationale Anticoruptie in vederea formularii cererii de incepere a urmaririi penale impotriva deputatului Daniel Chitoiu, informeaza Parchetul General. Citeste si: Mafia ASF. DNA cere aviz de urmarire penala pentru fostul ministru Chitoiu In conformitate cu prevederile art. 109 alin. 2 din Constitutia Romaniei, art. 12 si 19 din .

DNA cere urmarire penala pentru Chitoiu

Directia Nationala Anticoruptie a transmis, astazi, Procurorului General referatul in vederea sesizarii Camerei Deputatilor pentru inceperea urmaririi penale fata de Daniel Chitoiu, acuzat, in dosarul Carpatica, de abuz in serviciu si constituirea unui grup infractional organizat, in perioada in care a fost ministru al Finantelor Publice.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2324 seconds )