Libnet.ro
UNICEF

12:30

DNA cere mandat de arestare european si international pentru Sebastian Ghita

Hotnews Hotnews,
 DNA cere mandat de arestare european si international pentru Sebastian Ghita

DNA Ploiesti a transmis sesizarea I. Prahova - Serviciul de Investigatii Criminale catre Inalta Curte de Casatie si Justitie in vederea emiterii mandatului european de arestare si a cererii de urmarire internationala pentru Sebastian Ghita. continuă pe Hotnews

Mandat de arestare preventiva in lipsa pentru Sebastian Ghita. Decizia ICCJ nu este definitiva

Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) a decis, emiterea unui mandat de arestare preventiva in lipsa pentru Sebastian Ghita, inlocuind controlul judiciar pe cautiune, in dosarul in care este judecat pentru fapte de coruptie, alaturi de fosti sefi.

DNA cere mandat international de cautare a fostului deputat Sebastian Ghita, disparut la finalul lui 2016

Procurorii anticoruptie solicita emiterea unui mandat european de urmarire internationala pentru fostul deputat Sebastian Ghita, disparut din data de 21 decembrie 2016, imediat ce a ramas fara imunitate parlamentara. Magistratii au dispus arestarea preventiva a omului de afaceri, pentru 30 de zile, printre altele pentru santaj, dare de mita si cumparare de influenta.

Mandat de arestare preventiva in lipsa pentru Sebastian Ghita

ACTUALIZARE 13:38 Judecatorii inaltei Curti au admis astazi cererea DNA de inlocuire a masurii controlului judiciar cu cea a arestarii preventive. --------- Procurorii Parchetului General au inregistrat un dosar penal care s-a constituit ca urmare a informatiilor facute publice de Sebastian Ghita, prin materialul difuzat pe postul Romania TV si in care este redat un dialog intre fostul presedinte Traian Basescu si o alta persoana privind cauze judiciare.

Mandat de arestare preventiva in lipsa pentru Sebastian Ghita

ACTUALIZARE 16:28 Basescu: Nu am intelegeri cu nici un ticalos Fostul presedinte al tarii noastre, Traian Basescu, a declarat pe pagina sa de Facebook ca nu are intelegeri cu nici un ticalos, asa cum cred unele persoane. * ACTUALIZARE 15:40 Politistii se afla la domiciliul din Ploiesti al lui Sebastian Ghita si au intrat deja in locuinta pentru cautarea fostului parlamentar *ACTUALIZARE 13:38 Judecatorii inaltei Curti au admis astazi cererea DNA de inlocuire a masurii controlului judiciar cu cea a arestarii preventive.

DNA cere instantei supreme sa emita un mandat european de arestare, pe numele deputatului Sebastian Ghita, disparut in urma cu doua saptamani

Procurorii anticoruptie cer, vineri, magistratilor inaltei Curti de Casatie si Justitie, sa emita un mandat european de arestare si o cerere de urmarire internationala pe numele fostului deputat Sebastian Ghita, disparut in urma cu doua saptamani.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1978 seconds )