Libnet.ro
UNICEF

06:30

DNA a cerut avizarea arestarii lui Darius Valcov

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DNA a cerut avizarea arestarii lui Darius Valcov

Directia Nationala Anticoruptie DNA) a cerut, ieri, aviz de la Senat pentru retinerea si arestarea preventiva a lui Darius Valcov, ministrul demisionar al Finantelor Publice, in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta. continuă pe Ziarul Bursa

Cererea DNA de retinere si arestare preventiva a lui Darius Valcov a ajuns la Senat

Solicitarea DNA pentru retinerea si arestarea preventiva a lui Darius Valcov a ajuns, vineri, la secretariatul Senatului, si urmeaza procedura normala, respectiv transmiterea la Biroul Permanent, care se va reuni, luni, si care o va transmite comisiei juridice, in vederea unui aviz.

Cererea DNA de retinere si arestare preventiva a lui Darius Valcov a ajuns la Senat

Solicitarea DNA pentru retinerea si arestarea preventiva a lui Darius Valcov a ajuns, vineri, la secretariatul Senatului, si urmeaza procedura normala, respectiv transmiterea la Biroul Permanent, care se va reuni, luni, si care o va transmite comisiei.

Victor Ponta aproba demisia lui Darius Valcov, dupa ce DNA a cerut arestarea ministrului Finantelor

UPDATE - Victor Ponta a anuntat pe Twitter ca aproba demisia lui Darius Valcov si ca ii va face o noua propunere presedintelui Iohannis pentru Ministerul Finantelor Publice. Avand in vedere noua cerere a DNA.

Darius Valcov, audiat la DNA

Ministrul demisionar al Finantelor, Darius Valcov, a venit, joi, la Directia Nationala Anticoruptie, pentru audieri, informeaza B1 Tv.

Darius Valcov a presteaza pentru DNA. CINE va prelua portofoliul Finantelor? Ponta merge astazi sa discute cu Iohannis propunerile

Procurorii au cerut aviz pentru arestarea ministrului demisionar Darius Valcov. Acesta a fost pus sub invinuire in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta si luare de mita pentru fapte de pe vremea.

Cererea de arestare preventiva, in cazul lui Darius Valcov, ajunge, vineri, in Senat

Cererea de incuvintare a arestarii in cazul senatorului PSD Darius Valcov, acuzat de trafic de influenta, va fi dezbatuta, vineri, in Senat.

Cererea de arestare preventiva, in cazul lui Darius Valcov a ajuns, vineri, in Senat

Cererea de incuvintare a arestarii in cazul senatorului PSD Darius Valcov, acuzat de trafic de influenta, va fi dezbatuta, vineri, in Senat.

Ponta a semnat demisia lui Darius Valcov

La mai putin de o jumatate de ora dupa ce Directia Nationala Anticoruptie a anuntat ca a trimis catre Senat cererea de retinere si arestare a ministrului Finantelor, Darius Valcov, premierul Victor Ponta a anuntat pe contul sau de Twitter ca a aprobat cerere de demisie a lui Valcov.

Subiectiv: DNA vrea arestarea lui Darius Valcov

DNA cere aviz de la Senat pentru retinerea si arestarea preventiva a lui Darius Valcov, in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta, dupa ce ar fi intervenit, cand era primar al Slatinei, in.

DNA il vrea pe Darius Valcov dupa gratii

Ministrul demisionar al Finantelor, Darius Valcov, s-ar putea alatura curand cohortei de ministri din spatele gratiilor. DNA a facut mutarea, iar Senatul urmeaza sa decida saptamana viitoare.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )