Libnet.ro
UNICEF

12:15

DNA: Doi inspectori sefi la Controlul Traficului Rutier, retinuti pentru abuz in serviciu si luare de mita

România Liberă România Liberă,
DNA: Doi inspectori sefi la Controlul Traficului Rutier, retinuti pentru abuz in serviciu si luare de mita

Doi inspectori sefi la Inspectoratul pentru Controlul Traficului Rutier au fost retinuti pentru 24 de ore de procurorii DNA, pentru abuz in serviciu si luare de mita. continuă pe România Liberă

Un inspector sef din Inspectoratul de Stat pentru Controlul Traficului Rutier este cercetat penal de DNA pentru luare de mita

Un inspector sef din Inspectoratul de Stat pentru Controlul Traficului Rutier este cercetat penal de DNA pentru luare de mita, santaj si abuz in serviciu. in acelasi dosar sunt cercetati si alti doi inspectori .

Seful de la Controlul Traficului Rutier Bistrita-Nasaud, Ioan Radu Dohotar, cercetat pentru abuz in serviciu

Inspectorul coordonator al Biroului judetean Bistrita-Nasaud a Inspectoratului de Stat pentru Controlul Traficului Rutier, Ioan Radu Dohotar este cercetat pentru abuz in serviciu in forma continuata cu obtinerea de foloase necuvenite si permiterea accesului unor persoane neautorizate la informatii ce nu sunt destinate publicitatii.

Seful Inspectoratul de Stat pentru Controlul Traficului Rutier Cluj a fost retinut

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie Cluj l-au retinut pe Rares Pop, Seful Inspectoratul de Stat pentru Controlul Traficului Rutier Cluj. Acesta este acuzat de luare de mita, santaj si abuz in serviciu. Pop superviza activitatea rutiera in sapte judete. El este vicepresedinte al PNL Cluj-Napoca si a devenit de noua zile consilier judetean.

Seful Inspectoratului de Stat pentru Controlul Traficului Rutier Cluj a fost retinut

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie Cluj l-au retinut pe Rares Pop, Seful Inspectoratului de Stat pentru Controlul Traficului Rutier Cluj. Acesta este acuzat de luare de mita, santaj si abuz in serviciu. Pop superviza activitatea rutiera in sapte judete. El este vicepresedinte al PNL Cluj-Napoca si a devenit de noua zile consilier judetean.

Inspector de trafic rutier din Alba, santajat de seful Biroului Teritorial ISCTR Cluj

Un fost inspector coordonator al Agentiei Alba din cadrul Inspectoratului de Stat pentru Controlul Traficului Rutier a fost santajat de seful Inspectoratului Teritorial din Cluj, Pop Rares Vasile, pentru anularea unei note de constatare, altfel urma sa fie schimbat din functie. Informatia apare intr-un comunicat DNA privind efectuarea urmaririi penale fata de trei persoane din cadrul institutiei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )