Libnet.ro
UNICEF

01:05

DNA isi prezinta marti bilantul pe anul trecut. Conferinta va fi transmisa in direct, de la ora 11.00, pe adevarul.ro

Adevărul Adevărul,
DNA isi prezinta marti bilantul pe anul trecut. Conferinta va fi transmisa in direct, de la ora 11.00, pe adevarul.ro

Procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA), Laura Codruta Kovesi, va prezenta, marti, bilantul institutiei pe anul 2014. Printre cele mai importante, si in acelasi timp discutate anchete demarate anul trecut de procurori se numara dosarele Microsoft si Retrocedari ilegale, cel din urma ajungand deja pe masa judecatorilor. Bilantul DNA va putea fi urmarit in direct, pe adevarul. ro, incepand cu ora 11. continuă pe Adevărul

UPDATE. Simona Halep si-a aparat deja punctele castigate anul trecut la Doha

Simona Halep va evolua, intre 23-28 februarie, in cadrul turneului Premier de la Doha, acolo unde va fi a doua favorita a competitiei. Romanca isi va apara trofeul, cucerit anul trecut, nu insa si punctele, pe care si le-a aparat deja la Dubai.

QuickMobile a inregistrat afaceri de peste 45 milioane euro anul trecut

Retailerul IT QuickMobile a inregistrat anul trecut afaceri de peste 45 milioane de euro, in crestere cu circa 20% comparativ cu anul 2013, arata un comunicat remis redactiei.

HSBC, profit in scadere cu 17% anul trecut

Banca britanica HSBC Holdings, implicata intr-un scandal de evaziune fiscala in Elvetia, a raportat o scadere a profitului cu 17%, la 18,7 miliarde de dolari anul trecut fata de 2013, pe fondul cresterii costurilor si al declinului veniturilor generate.

Vanzarile Holcim in Romania au crescut cu 7,8% anul trecut

Volumul vanzarilor de ciment si clincher ale grupului elvetian Holcim in Romania au crescut cu 7,8% anul trecut comparativ cu 2013, datorita proiectelor mari dezvoltate in zona Bucurestiului, in conditiile in care, in Europa, revenirea pietelor a fost.

Investitiile McDonald146;s Romania au depasit 13 milioane lei anul trecut

Investitiile lantului de restaurante McDonald039;s in Romania au depasit 13 milioane lei anul trecut, prioritatile companiei din 2014 vizand, printre altele, dezvoltarea retelei de cafenele McCafe si lansarea unor produse noi.

Vanzarile Prada au scazut cu 1% anul trecut

Vanzarile producatorului italian de posete si pantofi de lux Prada au scazut cu 1% in anul fiscal incheiat in ianuarie 2015, pana la 3,5 miliarde euro, din cauza cererii slabe din Asia, dupa ce, anterior, crescusera cu 9%, iar in 2012 inregistrasera un avans de 29%, informeaza MarketWatch.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2338 seconds )