Libnet.ro
UNICEF

01:05

UPDATE. Simona Halep si-a aparat deja punctele castigate anul trecut la Doha

România Liberă România Liberă,
UPDATE. Simona Halep si-a aparat deja punctele castigate anul trecut la Doha

Simona Halep va evolua, intre 23-28 februarie, in cadrul turneului Premier de la Doha, acolo unde va fi a doua favorita a competitiei. Romanca isi va apara trofeul, cucerit anul trecut, nu insa si punctele, pe care si le-a aparat deja la Dubai. continuă pe România Liberă

Simona Halep isi va apara la Doha doar trofeul, nu si punctele. Ce adversare ar putea intalni

Simona Halep va evolua, intre 23-28 februarie, in cadrul turneului Premier de la Doha, acolo unde va fi a doua favorita a competitiei. Romanca isi va apara trofeul, cucerit anul trecut, nu insa si punctele, pe care si le-a aparat deja la Dubai.

Simona Halep si-a aflat tabloul la Doha

Simona Halep, proaspata castigatoare la Dubai,incepe de luni turneul de la Doha, din categoria Premier,cel pe care l-a castigat anul trecut. Este favorita a doua si stie deja tabloul competitiei.

Simona Halep A CASTIGAT finala de la Dubai

Simona Halep a castigat finala turneului de la Dubai. Simona a castigat meciul jucat impotriva jucatoarei Karolina Pliskova locul 18 WTA, cap de serie 17), scor 6-4, 7-6 4). Simona si-a adjudecat al.

Simona Halep a invins-o pe Karolina Pliskova in finala de la Dubai/ Halep castiga al zecelea titlu din cariera

Simona Halep, principala favorita a turneului, a castigat finala turneului Premier 5 de la Dubai, in fata jucatoarei din Cehia Karolina Pliskova locul 18 WTA, cap de serie 17), scor 6-4, 7-6 4), dupa o ora si 46 de minute de joc. Simona si-a adjudecat al zecea titlu din cariera si al doilea din acest an.

WTA Dubai: Simona Halep - Caroline Wozniacki 2-6, 6-1, 6-1/ Simiona Halep, in finala competitiei - Tarie de caracter

Simona Halep favorita unu) s-a calificat in finala turneului Premier 5 de la Dubai, dupa ce a invins-o pe Caroline Wozniacki cap de serie numarul trei). Cu toate ca a pierdut categoric primul set 2-6), Simona a dat dovada de tarie de caracter, a schimbat din mers tactica de joc desi nu a cerut ajutorul antrenorului Victor Ionita) si a castigat urmatoarele doua seturi in mod identic, scor 6-1. Semifinala a durat o ora si 43 de minute. In finala competitiei, Simona o va intalni, sambata - de la ora 17:00, pe Karolina Pliskova Cehia - favorita 17).

Simona Halep, calificare in semifinalele turneului de la Dubai

Simona Halep a ajuns in semifinalele turneului de la Dubai, in urma victoriei de joi, 6 - 3, 1 - 6, 7 - 5, in fata rusoaicei Ekaterina Makarova, cea care a eliminat-o la Australian Open. Halep a inceput in forta,.

WTA Dubai: Simona Halep vs Ekaterina Makarova 6-3, 1-6, 7-5/ Calificare dramatica in semifinale

Simona Halep a oferit un meci interzis cardiacilor, favorita numarul unu calificandu-se in semifinalele turneului WTA de la Dubai dupa ce a invins-o pe Ekaterina Makarova sportiva care o eliminase la Australian Open). A fost 6-3, 1-6, 7-5 pentru Simona, dupa o partida in care Halep a ratat patru mingi de meci si care a durat doua ore si 7 minute.

Simona Halep s-a retras din turneul de la Doha

WTA a anuntat, duminica, pe Twitter, ca Simona Halep, locul 4 mondial, a decis sa se retraga de la turneul de categorie Premier de la Doha, la care era detinatoarea trofeului. Halep luase in calcul sa nu.

Simona Halep castiga finala de la Dubai si ia lampa fermecata cu lacrimi la final

Simona Halep a castigat sambata seara al zecelea sau titlu, turneul WTA de la Dubai, invingand-o pe Karolina Pliskova, 6-4 7-6 7-4). gratie acestei victorii,Halep va urca de luni pe locul 3 WTA. Ea a luat un trofeu in forma de lampa fermecata a lui Alladin si un cec de aproape 500. 000 de dolari.

LIVE Simona Halep in finala de la Dubai

Simona Halep disputa acuma doua sa finala din 2015, cea de la turneul de la Dubai. Daca invinge in acest meci, Halep va urca de luni pe locul 3 WTA.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1962 seconds )