Libnet.ro
UNICEF

23:15

DNA: Statul roman este si el vinovat pentru tragedia de la Colectiv |DEZVALUIRE ROMANIA CURATA

România Liberă România Liberă,
DNA: Statul roman este si el vinovat pentru tragedia de la Colectiv |DEZVALUIRE ROMANIA CURATA

Victimele si urmasii celor care si-au pierdut viata in incendiul de la Colectiv, de acum 2 ani, solicita despagubiri, insa averea inculpatilor trimisi in judecata nu acopera nici pe departe valoarea daunelor cerute. De aceea, DNA a decis sa-i ceara statului roman sa-si asume vina si sa plateasca, scrie portalul Romania curata. continuă pe România Liberă

Statul roman NU este pregatit pentru Split TVA. Functionarii NU respecta termenele impuse de ei. Concluziile unei firme care a optat pentru plata defalcata a TVA

Nici macar Trezoreria nu este pregatita pentru Split TVA. Mega-consultantul financiar Ernst Young EY) Romania a optat pentru plata defalcata a TVA de la 1 octombrie, constatand ca.

Document: Cine este vinovat pentru moartea tanarului, peste care s-a prabusit poarta din Timisoara. Bota: Vorbim de ilegalitati in serie

Dragos Bota a prezentat in emisiunea Punctul de intalnire, de la Antena 3, o serie de documente ale Inspectoratului de Stat in Constructii, care confirma dezvaluirile.

Strigator la cer: Statul roman a suspendat pensia de 39 de lei a unei femei bolnave. Motivul este halucinant

Statul roman nu inceteaza sa-i umileasca pe cei care au cea mai mare nevoie de ajutor. Printr-o astfel de situatie trece o femeie bolnava de scleroza multipla si care a fost lasata de autoritati.

Mircea Badea, despre un nou derapaj al justitiei. Statul roman trebuie sa plateasca despagubiri uriase

Statul roman a mai pierdut un proces la CEDO. De aceasta data judecatorii au constatat ca anchetatorii s-au dus la 29 de meciuri de fotbal pentru a indentifica pe suporterii Clubului Steaua care provocau.

Elena Udrea, din nou in fata procurorilor DNA: Fostul ministru este acuzata ca ar fi primit 5 milioane de dolari de la un afacerist pentru un trafic de influenta

Continua problemele penale pentru Elena Udrea! Fostul ministrul al Dezvoltarii din guvernul Boc s-a prezentat in fata procurorilor DNA pentru a fi audiata in urma unei plangeri penale depuse de.

Elena Udrea, din nou in fata procurorilor DNA: Fostul ministru este acuzata ca ar fi primit 5 milioane de dolari de la un afacerist pentru un trafic de influenta (VIDEO)

UPDATE:La sosirea la DNA pentru a da noi declaratii, Elena Udrea a afirmat ca ar trebui ca toti cei implicati in dosar sa fie reaudiati pentru ca in prima faza a cercetarii s-ar fi pus.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )