Libnet.ro
UNICEF

19:30

Statul roman NU este pregatit pentru Split TVA. Functionarii NU respecta termenele impuse de ei. Concluziile unei firme care a optat pentru plata defalcata a TVA

B1 B1,
Statul roman NU este pregatit pentru Split TVA. Functionarii NU respecta termenele impuse de ei. Concluziile unei firme care a optat pentru plata defalcata a TVA

Nici macar Trezoreria nu este pregatita pentru Split TVA. Mega-consultantul financiar Ernst Young EY) Romania a optat pentru plata defalcata a TVA de la 1 octombrie, constatand ca. continuă pe B1

Split TVA se va aplica doar pentru firmele aflate in insolventa, faliment, cele care inregistreaza datorii in plata TVA si companiile de stat

Prim-ministrul Mihai Tudose i-a anuntat astazi pe reprezentantii Uniunii Nationale a Patronatului Roman UNPR) ca masura split TVA va fi modificata si flexibilizata in dezbaterile din Parlament, in concordata cu propunerile rezultate din discutiile cu reprezentantii mediului de afaceri. Mai exact, colectarea defalcata a TVA nu se va mai aplica pentru toate firmele incepand cu 2018, ci doar pentru cele aflate in insolventa, faliment, cele care inregistreaza datorii in plata TVA si companiile cu capital de stat, informeaza un comunicat al Guvernului.

Premierul Mihai Tudose, dupa intalnirea cu patronatele: Split TVA nu se va mai aplica pentru toate firmele incepand cu 2018, ci doar pentru cele aflate in insolventa, faliment, cele care inregistreaza datorii in plata TVA si companiile de stat

Premierul Mihai Tudose i-a asigurat pe reprezentantii Uniunii Nationale a Patronatului Roman UNPR), cu care s-a intalnit luni, ca masura split TVA va fi modificata si flexibilizata in dezbaterile din Parlament, in concordata cu propunerile rezultate din discutiile cu reprezentantii mediului de afaceri. Astfel, colectarea defalcata a TVA nu se va mai aplica pentru toate firmele incepand cu 2018, ci doar pentru cele aflate in insolventa, faliment, cele care inregistreaza datorii in plata TVA, companiile cu capital de stat, potrivit unui comunicat al Guvernului.

Antreprenor si investitor roman: Idei precum impozitul pe cifra de afaceri sau split TVA produc pagube care raman

Masuri ca split TVA generalizat sau impozitul pe cifra de afaceri, desi au fost relativizate si retrase, produc pagube in economie din cauza fricii si a lipsei de predictibilitatea pe care creeaza in mediul de afaceri romanesc, spune Dragos Anastasiu care detine si controleaza firme cu cifre de afaceri totale de circa 100 milioane de euro pe an, citat de Agerpres.

Tudose: Split TVA se va aplica doar pentru firmele in insolventa, faliment, care inregistreaza datorii in plata TVA si companiile de stat

Premierul Mihai Tudose sustine ca masura privind split TVA va fi modificata si flexibilizata, pentru ca ea sa nu se mai aplice din 2018 tuturor firmelor, ci numai celor aflate in insolventa, faliment, celor care inregistreaza datorii in plata TVA si companiilor de stat.

Mihai Tudose, anunt despre split TVA: in cazul caror firme se va aplica masura

Premierul Mihai Tudose, noi declaratii despre split TVA, controversatul mecanism contestat in repetate randuri de mediul de afaceri. La finalul unei intalniri avute luni cu reprezentantii.

Mircea Badea, despre un nou derapaj al justitiei. Statul roman trebuie sa plateasca despagubiri uriase

Statul roman a mai pierdut un proces la CEDO. De aceasta data judecatorii au constatat ca anchetatorii s-au dus la 29 de meciuri de fotbal pentru a indentifica pe suporterii Clubului Steaua care provocau.

Statul roman pierde un nou proces la CEDO. La cat se ridica despagubirile

Statul roman a mai pierdut un proces la CEDO. De aceasta data judecatorii au constatat ca anchetatorii s-au dus la 29 de meciuri de fotbal pentru a indentifica pe suporterii Clubului Steaua care provocau.

Premierul Tudose: Vom veni in scurt timp cu o noua forma de Split TVA

O noua forma a colectarii defalcate a TVA, care va raspunde solicitarilor formulate in aceasta perioada de reprezentantii mediului de afaceri, va fi prezentata in scurt timp, a anuntat premierul Mihai Tudose, luni, la o intalnire cu reprezentantii Uniunii Nationale a Patronatului Roman.

Split TVA, ultimele vesti: Guvernul ramane doar cu split-ul, TVA ramane la locul sau

Plata defalcata a TVA in forma care a fost imaginata initial in programul de guvernare al PSD pare a nu mai exista pentru foarte multa vreme. Desi masura este deja in vigoare, in mod optional, de la 1 octombrie, si ar urma sa se aplice obligatoriu de la 1 ianuarie 2018, insusi partidul care a initiat aceasta idee vrea sa o schimbe.

Split TVA nu va mai fi obligatorie pentru toate firmele, ci doar pentru cele in faliment sau in insolventa

Ordonanta privind introducerea platii defalcate a TVA va fi modificata in Parlament astfel incat aceasta sa fie obligatorie doar pentru firmele aflate in insolventa sau faliment sau pentru cele care au inregistrat mai mult de doua intarzieri intarzieri la plata TVA, a anuntat ieri prim-ministrul Mihai Tudose.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )