Libnet.ro
UNICEF

16:30

Doar doi ofertantii calificati pentru privatizarea CFR Marfa merg mai departe

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Doar doi ofertantii calificati pentru privatizarea CFR Marfa merg mai departe

UPDATE 13:28: Plicul OmniTRAX nu continea oferta preliminara Ministerul Transporturilor MT) informeaza ca, in cadrul procesului de privatizare a SNTFM CFR Marfa, s-a incheiat procedura de verificare a documentelor depuse de catre cei trei investitori inscrisi pe Lista scurta, in etapa de negociere pe baza de oferte preliminare si neangajante, potrivit unui comunicat de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Toti ofertantii calificati pentru privatizarea CFR Marfa merg mai departe

Toti cei trei ofertanti inscrisi pe lista scurta pentru vanzarea pachetului majoritar de 51% din actiunile CFR Marfa au depus oferte preliminare si neangajante, trecand, astfel, la o noua etapa a acestui proces.

Business Report: Toti ofertantii calificati pentru privatizarea CFR Marfa merg mai departe; Topul ansamblurilor rezidentiale cu cele mai mici costuri la intretinere; 2013 fata de 2012: Cum s-a modificat plata muncii in economia nationala

Statul vrea 450 de milioane de euro de la investitorul de la CupruMin. Pana acum, doua companii au manifestat un interes real sa cumpere cu plata in avans. De unde au nemtii bani ca sa ii imprumute pe altii. In anii premergatori crizei financiare, datoria gospodariilor a explodat in majoritatea tarilor bogate.

Fenechiu anunta trei oferte preliminare pentru privatizarea CFR Marfa

Compania americana OmniTRAX, Grup Feroviar Roman GFR) si asocierea Transferoviar Grup TFG) si Donau-Finanz GmbH Co KG Austria au depus miercuri oferta preliminare si neangajante pentru preluarea CFR Marfa, a declarat agentiei Mediafax.

Doar doi ofertanti au ramas in cursa pentru privatizarea CFR Marfa: OmniTRAX nu a depus oferta preliminara si neangajanta

Doar doua companii raman in joc pentru pachetul majoritar de actiuni de la CFR Marfa. Ministerul Transporturilor a anuntat ca SC Grup Feroviar Roman SA si Asocierea SC Transferoviar Grup SA si Donau F.

Americanii, descalificati din cursa pentru privatizarea CFR Marfa

Americanii au fost exclusi din cursa pentru CFR Marfa. Compania Omnitrax a fost descalificata, deoarece nu a depus la dosar mai multe documente. in cursa au ramas acum Grup Feroviar Roman si.

Privatizarea CFR Marfa continua cu doi ofertanti

Privatizarea CFR Marfa va continua doar cu Grup Feroviar Roman si asocierea Transferoviar Grup - Donau Finanz, in conditiile in care plicul depus de americanii de la OmniTRAX nu continea oferta preliminara si neangajanta.

Privatizarea CFR Marfa continua cu doi ofertanti. ...

Privatizarea CFR Marfa va continua doar cu Grup Feroviar Roman si asocierea Transferoviar Grup - Donau Finanz, in conditiile in care plicul depus de americanii de la OmniTRAX nu continea oferta preliminara si neangajanta, informeaza Mediafax. In curs de actualizare.

Privatizarea CFR Marfa, in linie dreapta: Trei oferte neangajante pentru preluarea companiei

Privatizarea CFR Marfa a intrat in linie dreapta. Cele trei companii interesate de preluarea CFR au depus la sediul Ministerului Transporturilor ofertele neangajante. Si vorbim de aceleasi trei companii, Grup.

Mircea Cosea, la Adevarul Live: Privatizarea CFR Marfa este o greseala grava

Guvernul Ponta a facut o greseala ca a preluat tintele asumate de Cabinetul Boc in relatia cu Fondul Monetar International FMI) iar privatizarea CFR Marfa este o greseala grava, a declarat profesorul de economie Mircea Cosea, la Adevarul Live.

VIDEO Privatizarea CFR Marfa: Doar doi investitori au mai ramas in cursa. Americanii de la OmniTRAX au depus un plic ce nu continea oferta preliminara si au fost respinsi

Procedura de privatizare a CFR Marfa va continua doar cu doi dintre ofertanti - Grup Feroviar Roman si asocierea Transferoviar Grup - Donau Finanz - al treilea ofertant, compania americana OmniTRAX fiind respinsa dupa ce a depus un plic gol in cadrul etapei de oferte preliminare neangajante si comentarii asupra cadrului contractual, informeaza Ministerul Transporturilor. Astfel, in continuarea, Ministerul va trece la sesiuni de calificari cu cei doi ofertanti ramasi in cursa, iar termenul limita pana la care acestia trebuie sa depuna documentele de participare la licitatia in plic fiind 19 iunie. Deschiderea plicurilor cu oferta finala va avea loc pe 20 iunie. Vezi in text detalii despre cine sunt investitorii ramasi in cursa si cine este firma americana ce a fost eliminata din procesul de privatizare.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )