Libnet.ro
UNICEF

16 Iun.

Privatizarea CFR Marfa, in linie dreapta: Trei oferte neangajante pentru preluarea companiei

B1 B1,
Privatizarea CFR Marfa, in linie dreapta: Trei oferte neangajante pentru preluarea companiei

Privatizarea CFR Marfa a intrat in linie dreapta. Cele trei companii interesate de preluarea CFR au depus la sediul Ministerului Transporturilor ofertele neangajante. Si vorbim de aceleasi trei companii, Grup. continuă pe B1

Fenechiu anunta trei oferte preliminare pentru privatizarea CFR Marfa

Compania americana OmniTRAX, Grup Feroviar Roman GFR) si asocierea Transferoviar Grup TFG) si Donau-Finanz GmbH Co KG Austria au depus miercuri oferta preliminare si neangajante pentru preluarea CFR Marfa, a declarat agentiei Mediafax.

Trenule masina mica, unde-l duci pe Sophocleous? Despre privatizarea CFR Marfa.

De unde ne-a aterizat in fata ochilor subiectul CFR Marfa? De luni de zile compania statea intr-un tabel al firmelor cu datorii intocmit de FMI. Tabelul s-a intocmit pentru ca medicamentele macroeconomice aplicate economiei romanesti s-au dovedit a fi absolut inadecvate - ajustarea structurala a economiei s-a facut in perioada de criza prin cresterea arieratelor tinta ratata de 7 ori) si amanarea termenelor de plata catre sectorul privat. Ca atare, baietii de la FMI au pus conditionalitatea cu privatizarea CFR la prior actions , in limbaj de specialitate - un fel de daca nu o faceti pe asta, adio continuare acord FMI - UE - Banca Mondiala.

OmniTRAX, GFR si asocierea Transferoviar - Donau-Finanz au depus oferte neangajante pentru CFR Marfa

Ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu, a declarat, astazi, ca OmniTRAX, Grup Feroviar Roman GFR) si asocierea Transferoviar Grup TFG) si Donau-Finanz GmbH and Co KG Austria au depus ofertele preliminare si neangajante pentru preluarea CFR Marfa.

Grup Feroviar Roman, Omni Trax si consortiul Transferoviar Donau Finanz au depus ofertele neangajante pentru CFR Marfa. Negocierile incep joi

Compania americana OmniTRAX, Grup Feroviar Roman GFR) si asocierea dintre Transferoviar Grup TFG) si Donau-Finanz GmbH Co KG Austria au depus miercuri oferta preliminare si neangajante pentru preluarea CFR Marfa, a declarat Relu Fenechiu, ministrul Transporturilor, citat de Mediafax.

Fenechiu se pune la masa negocierilor cu petitorii CFR Marfa. Toti investitorii au depus ofertele pentru preluarea transportatorului feroviar de marfa

Cei trei investitori interesati sa preia CFR Marfa compania americana OmniTRAX, Grup Feroviar Roman si asocierea Transferoviat-Donau Finanz au depus ieri ofertele preliminare, iar comisia de privatizare din Ministerul Transporturilor incepe maine discutiile cu fiecare ofertant.

Fenechiu despre salariul directorului CFR Marfa: Eu consider ca salariul de 9. ...

Ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu, sustine ca salariul directorului de la CFR Marfa, de aproximativ 9. 000 de euro, este unul corect si ca trebuie sa se termine cu populismele astea, motivand ca daca nu dai salarii bune, nu poti obtine performanta, transmite corespondentul MEDIAFAX. Relu Fenechiu a declarat, intr-o conferinta de presa, sustinuta la Iasi, ca in trei luni, noul director general al CFR Marfa a reusit sa incheie contracte in valoare de 90 de milioane de lei, considerand ca .

Victor Ponta va discuta cu Relu Fenechiu despre salariul directorului de la CFR Marfa

Victor Ponta va discuta cu Relu Fenechiu despre salariul directorului de la CFR Marfa. Ministrul Transporturilor sustine ca, desi este vorba de o compania care a adunat pierderii si datorii de 700 de milioane de.

Ponta,circumspect ca presa a inteles declaratia lui Fenechiu privind salariul directorului CFR Marfa

Premierul Ponta s-a aratat circumspect, luni, cu privire la acuratetea preluarii de catre jurnalisti a declaratiei ministrului Transporturilor, Relu Fenechiu, in care acesta spunea ca salariul de 9. 000 Euro al directorului CFR Marfa este unul corect, aratand ca lucrurile au fost intelese invers.

Victor Ponta, circumspect ca presa a inteles declaratia lui Fenechiu privind salariul directorului CFR Marfa

Premierul Victor Ponta s-a aratat circumspect, luni, cu privire la acuratetea preluarii de catre jurnalisti a declaratiei ministrului Transporturilor, Relu Fenechiu, in care acesta spunea ca salariul de 9. 000 de euro al directorului CFR Marfa este unul corect, aratand ca lucrurile au fost intelese invers, scrie Mediafax.

VIDEO Victor Ponta, circumspect ca presa a inteles declaratia lui Fenechiu privind salariul directorului CFR Marfa

Premierul Victor Ponta s-a aratat circumspect, luni, cu privire la acuratetea preluarii de catre jurnalisti a declaratiei ministrului Transporturilor, Relu Fenechiu, in care acesta spunea ca salariul de 9. 000 de euro al directorului CFR Marfa este unul corect, aratand ca lucrurile au fost intelese invers, scrie Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 16 Iun.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )