Libnet.ro
UNICEF

22:45

Fenechiu anunta trei oferte preliminare pentru privatizarea CFR Marfa

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Fenechiu anunta trei oferte preliminare pentru privatizarea CFR Marfa

Compania americana OmniTRAX, Grup Feroviar Roman GFR) si asocierea Transferoviar Grup TFG) si Donau-Finanz GmbH Co KG Austria au depus miercuri oferta preliminare si neangajante pentru preluarea CFR Marfa, a declarat agentiei Mediafax. continuă pe Wall-Street Ro

Privatizarea CFR Marfa, in linie dreapta: Trei oferte neangajante pentru preluarea companiei

Privatizarea CFR Marfa a intrat in linie dreapta. Cele trei companii interesate de preluarea CFR au depus la sediul Ministerului Transporturilor ofertele neangajante. Si vorbim de aceleasi trei companii, Grup.

OmniTRAX, GFR si asocierea Transferoviar - Donau-Finanz au depus oferte neangajante pentru CFR Marfa

Ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu, a declarat, astazi, ca OmniTRAX, Grup Feroviar Roman GFR) si asocierea Transferoviar Grup TFG) si Donau-Finanz GmbH and Co KG Austria au depus ofertele preliminare si neangajante pentru preluarea CFR Marfa.

Trenule masina mica, unde-l duci pe Sophocleous? Despre privatizarea CFR Marfa.

De unde ne-a aterizat in fata ochilor subiectul CFR Marfa? De luni de zile compania statea intr-un tabel al firmelor cu datorii intocmit de FMI. Tabelul s-a intocmit pentru ca medicamentele macroeconomice aplicate economiei romanesti s-au dovedit a fi absolut inadecvate - ajustarea structurala a economiei s-a facut in perioada de criza prin cresterea arieratelor tinta ratata de 7 ori) si amanarea termenelor de plata catre sectorul privat. Ca atare, baietii de la FMI au pus conditionalitatea cu privatizarea CFR la prior actions , in limbaj de specialitate - un fel de daca nu o faceti pe asta, adio continuare acord FMI - UE - Banca Mondiala.

Ministerul Economiei a publicat anuntul pentru privatizarea Oltchim

Ministerul Economiei a publicat anuntul pentru privatizarea Oltchim, potrivit unui comunicat emis redactiei.

Trei spoturi publicitare, pentru Nivea, Fagaras si Always, interzise de la difuzare de ...

Consiliul National al Audiovizualului CNA) a decis, marti, sa interzica de la difuzare trei spoturi publicitare pentru produse Nivea, Fagaras si Always, pe motiv ca respectivele clipuri incalca legislatia audiovizualului, informeaza Mediafax. Desi spoturile nu mai sunt difuzate in acest moment, presedintele CNA, Laura Georgescu, a precizat ca masura a fost luata de Consiliu pentru a impiedica o eventuala difuzare a acestora in viitor, in forma actuala. In legatura cu cele trei spoturi, CNA a .

Ministerul Economiei cauta servicii de consultanta juridica pentru privatizarea SANEVIT

Ministerul Economiei, prin Oficiul Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie OPSPI), anunta intentia de a angaja servicii de consultanta juridica prin care sa se asigure asistenta juridica in procesul de pregatire si derulare a privatizarii SANEVIT 2003 S. Arad, se precizeaza intr-un anunt de intentie publicat pe site-ul ministerului.

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )