Libnet.ro
UNICEF

11:45

DOCUMENT Comisia Europeana revizuieste in sus prognoza pentru Romania: Crestere economica de 2,5% in 2014, insa piata muncii se reface greu. Atentie la cheltuieli, in an electoral

Hotnews Hotnews,
 DOCUMENT Comisia Europeana revizuieste in sus prognoza pentru Romania: Crestere economica de 2,5% in 2014, insa piata muncii se reface greu. Atentie la cheltuieli, in an electoral

Romania va avea o crestere economica de 2,5% in anul 2014 si 2,6% in 2015, potrivit prognozei de primavara emise, luni, de Comisia Europeana, care revizuieste astfel in crestere estimarile pentru tara noastra, cu 0,2% puncte procentuale anul acesta si 0,1% puncte pentru anul viitor. In schimb, piata muncii se reface greu, acciza la carburant va avea efect inflationist, iar anul electoral 2014 ridica riscuri pe partea de cheltuieli, avertizeaza CE. continuă pe Hotnews

Comisia europeana a lansat platforma Watify pentru a incuraja crearea a 1,5 milioane de joburi in economia digitala a Europei

Principala preocupare a intreprinzatorilor europeni nu este lipsa de idei ambitioase, ci teama de a le transmforma in realitate. Multi oameni cu idei bune nu indraznesc sa devina intreprinzatori din cauza indoielilor. Exista multe persoane care doresc sa porneasca o afacere in Europa , la fel ca in Statele Unite, dar pe continentul european se inregistreaza un nivel de implicare mult mai mic in initierea de start-ups. Doar 6% din populatia adulta din Europa este implicata intr-un business nou, in comparatie cu 13% in SUA. Acesta este motivul pentru care Comisia europeana a lansat platforma online Watify impreuna cu Deloitte Belgia, Digitaleurope si European Business Net.

Comisia Europeana a imbunatatit prognoza de crestere economica a Romaniei si se asteapta la un avans de 2,5% in acest an

Comisia Europeana CE) a imbunatatit usor prognoza privind cresterea economica a Romaniei pentru acest an si pentru anul viitor, anticipand ca economia va incetini dupa un an agricol bun in 2013, dar va mentine o rata solida de crestere datorita unei reveniri a cererii interne si a investitiilor.

Vesti bune pentru Romania. Cresterea economica, revizuita pe plus de Comisia Europeana

Comisia Europeana a revizuit pe plus estimarile pentru cresterea economica a Romaniei. Expertii europeni sustin ca tara noastra va avea o cerere interna mai mare si va absorbi mai bine banii comunitari anul.

VIDEO Comisia Europeana a lansat Watify, platforma care te incurajeaza sa devii antreprenor in mediul digital

Comisia Europeana a lansat platforma Watify menita sa incurajeze si sa promoveze antreprenoriatul digital, potrivit unui comunicat remis Adevarul.

Un proiect vitivinicol din Dobrogea va fi finantat de Comisia Europeana

Comisia Europeana CE) a aprobat, la sfarsitul lunii trecute, 20 de programe destinate sa promoveze produsele agricole in Uniunea Europeana and si in and tarile ter and te, ce vor fi prevazute cu un buget total de 46,5 milioane euro, la care UE contribuie cu 23,3 milioane euro, printre acestea numarandu-se si unul intocmit de Asociatia Producatorilor de Vin si Produse Vitivinicole Dobrogea APVPVD), potrivit unui comunicat trimis redactiei.

Ponta: Situatia din Ucraina, cea mai mare provocare de securitate din ultimii 20 de ani pentru Romania

Situatia din Ucraina, care se agraveaza de la o zi la alta, reprezinta pentru Romania cea mai mare provocare de securitate din ultimii 20 de ani, a declarat premierul Victor Ponta, afirmand ca tara noastra trebuie sa fie cat mai bine.

Victor Ponta: Situatia din Ucraina reprezinta pentru Romania cea mai mare provocare de securitate din ultimii 20 de ani

Premierul Victor Ponta a afirmat, sambata, ca situatia din ucraina care se agraveaza de la o zi la alta, reprezinta pentru Romania cea mai mare provocare de securitate din ultimii 20 de ani, precizand ca.

Victor Ponta: Situatia din Ucraina, cea mai mare provocare de securitate din ultimii 20 de ani pentru Romania

Situatia din Ucraina, care se agraveaza de la o zi la alta, reprezinta pentru Romania cea mai mare provocare de securitate din ultimii 20 de ani, a declarat, sambata, premierul Victor Ponta, afirmand ca tara noastra trebuie sa fie cat mai bine pregatita pentru toate provocarile de la granita, transmite Mediafax.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )