Libnet.ro
UNICEF

22:30

Ponta: Situatia din Ucraina, cea mai mare provocare de securitate din ultimii 20 de ani pentru Romania

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ponta: Situatia din Ucraina, cea mai mare provocare de securitate din ultimii 20 de ani pentru Romania

Situatia din Ucraina, care se agraveaza de la o zi la alta, reprezinta pentru Romania cea mai mare provocare de securitate din ultimii 20 de ani, a declarat premierul Victor Ponta, afirmand ca tara noastra trebuie sa fie cat mai bine. continuă pe Wall-Street Ro

Victor Ponta: Situatia din Ucraina, cea mai mare provocare de securitate din ultimii 20 de ani pentru Romania

Situatia din Ucraina, care se agraveaza de la o zi la alta, reprezinta pentru Romania cea mai mare provocare de securitate din ultimii 20 de ani, a declarat, sambata, premierul Victor Ponta, afirmand ca tara noastra trebuie sa fie cat mai bine pregatita pentru toate provocarile de la granita, transmite Mediafax.

Victor Ponta, la Fabrica de Avioane de la Craiova: Desi ne paste un razboi, vestea buna este ca veti avea comenzi

Situatia din Ucraina, care se agraveaza de la o zi la alta, reprezinta pentru Romania cea mai mare provocare de securitate din ultimii 20 de ani, a declarat, sambata, premierul Victor Ponta, afirmand ca tara noastra trebuie sa fie cat mai bine pregatita pentru toate provocarile de la granita, transmite Mediafax. Prezent la Fabrica de Avioane din Craiova, Ponta le-a spus reprezentantilor uzinei ca, desi ne paste un razboi, vestea buna pentru ei este ca vor avea comenzi.

Victor Ponta: Situatia din Ucraina reprezinta pentru Romania cea mai mare provocare de securitate din ultimii 20 de ani

Premierul Victor Ponta a afirmat, sambata, ca situatia din ucraina care se agraveaza de la o zi la alta, reprezinta pentru Romania cea mai mare provocare de securitate din ultimii 20 de ani, precizand ca.

Ponta: Situatia din Ucraina reprezinta cea mai mare provocare de securitate din ultimii 20 de ani

Situatia din Ucraina, care se agraveaza de la o zi la alta, reprezinta pentru Romania cea mai mare provocare de securitate din ultimii 20 de ani, a declarat, sambata, premierul Victor Ponta, afirmand ca tara.

Sambra Oilor- cea mai mare sarbatoare campeneasca care simbolizeaza venirea primaverii si iesirea oilor la pascut

Evenimentul reprezinta cea mai mare serbare campeneasca legata de ocupatia traditionala a pastoritului, serbare ce se desfasoara anual in luna mai pe dealul de la Huta- Certeze si simbolizeaza venirea primaverii si iesirea oilor la pascut.

Coreea de Nord: cea mai mare seceta din ultimele trei decenii

Coreea de Nord este afectata in prezent de cea mai grava seceta din ultimii 30 de ani, mii de hectare de culturi agricole fiind in pericol, a anuntat vineri presa nord-coreeana.

VIDEO 20 de ani de la moartea lui Ayrton Senna: Cea mai mare rivalitate din Formula 1, Senna si Prost

Sfarsitul sezonului 1993 avea sa aduca insa marea impacare intre cei doi, odata cu anuntul lui Prost ca va parasi competitia la finele sezonului respectiv. In ultima cursa din Australia de la Adelaide, Senna a castigat cu Prost pe locul 2, iar cei doi s-au imbratisat pe podium, demonstrand astfel ca si-au rezolvat problemele. Momentul este unul memorabil deoarece, desi nimeni nu stia in acel moment, acesta avea sa fie ultima clasare pe podium atat a lui Senna cat si a lui Prost.

Victor Ponta: Criza din Ucraina e o mare problema pentru Romania si Republica Moldova

Premierul roman Victor Ponta a afirmat duminica, la Negresti Oas, ca situatia de criza din Ucraina este o mare problema pentru Romania si mai ales pentru Republica Moldova, iar aceasta trebuie discutata in Consiliul Suprem de Aparare a Tarii CSAT), potrivit Agerpres.

Victor Ponta: Traian Basescu ne ataca cu parasute. Nu exista insulta mai mare pentru o femeie decat sa o dai exemplu pe Elena Udrea

Premierul Victor Ponta a declarat vineri ca Traian Basescu ataca cu parasute, in timp ce PSD are piloti, la o zi dupa ce Elena Udrea a sarit cu parasuta de la 4. 000 de metri. Intr-un discurs sustinut in fata Tineretului Social Democrat, Ponta a afirmat ca cea mai mare insulta pentru o femeie este sa o dai drept exemplu pe Elena Udrea.

Ponta la fabrica de avioane Craiova: Desi ne paste un razboi, vestea buna este ca veti avea comenzi!

Situatia din Ucraina, care se agraveaza de la o zi la alta, reprezinta pentru Romania cea mai mare provocare de securitate din ultimii 20 de ani, a declarat, sambata, premierul Victor Ponta, afirmand ca tara noastra trebuie sa fie cat mai bine pregatita pentru toate provocarile de la granita, anunta Mediafax.

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )