Libnet.ro
UNICEF

22:15

Vesti bune pentru Romania. Cresterea economica, revizuita pe plus de Comisia Europeana

Antena3 Antena3,
Vesti bune pentru Romania. Cresterea economica, revizuita pe plus de Comisia Europeana

Comisia Europeana a revizuit pe plus estimarile pentru cresterea economica a Romaniei. Expertii europeni sustin ca tara noastra va avea o cerere interna mai mare si va absorbi mai bine banii comunitari anul. continuă pe Antena3

Vesti bune pentru romanii care au credite luate in franci elvetieni. Ce a decis Curtea Europeana de Justitie

Sperante pentru clientii cu credite luate in franci elvetieni. Curtea Europeana de Justitie a dat castig de cauza unor cetateni maghiari care s-au plans ca nu au fost informati despre costurile creditului.

CE imbunatateste prognozele privind cresterea economica Romaniei in 2014 si 2015

Comisia Europeana CE) a imbunatatit astazi previziunile privind cresterea economica a Romaniei in 2014 si 2015, estimate la 2,5% in 2014 si 2,6% in 2015, fata de de 2,3% si respectiv 2,5%, cat estimase la momentul prezentarii previziunilor de iarna, in februarie, potrivit unei comunicari de presa emise de Comisie.

Ponta: Situatia din Ucraina, cea mai mare provocare de securitate din ultimii 20 de ani pentru Romania

Situatia din Ucraina, care se agraveaza de la o zi la alta, reprezinta pentru Romania cea mai mare provocare de securitate din ultimii 20 de ani, a declarat premierul Victor Ponta, afirmand ca tara noastra trebuie sa fie cat mai bine.

Victor Ponta: Situatia din Ucraina reprezinta pentru Romania cea mai mare provocare de securitate din ultimii 20 de ani

Premierul Victor Ponta a afirmat, sambata, ca situatia din ucraina care se agraveaza de la o zi la alta, reprezinta pentru Romania cea mai mare provocare de securitate din ultimii 20 de ani, precizand ca.

Victor Ponta: Situatia din Ucraina, cea mai mare provocare de securitate din ultimii 20 de ani pentru Romania

Situatia din Ucraina, care se agraveaza de la o zi la alta, reprezinta pentru Romania cea mai mare provocare de securitate din ultimii 20 de ani, a declarat, sambata, premierul Victor Ponta, afirmand ca tara noastra trebuie sa fie cat mai bine pregatita pentru toate provocarile de la granita, transmite Mediafax.

DOCUMENT Comisia Europeana revizuieste in sus prognoza pentru Romania: Crestere economica de 2,5% in 2014, insa piata muncii se reface greu. Atentie la cheltuieli, in an electoral

Romania va avea o crestere economica de 2,5% in anul 2014 si 2,6% in 2015, potrivit prognozei de primavara emise, luni, de Comisia Europeana, care revizuieste astfel in crestere estimarile pentru tara noastra, cu 0,2% puncte procentuale anul acesta si 0,1% puncte pentru anul viitor. In schimb, piata muncii se reface greu, acciza la carburant va avea efect inflationist, iar anul electoral 2014 ridica riscuri pe partea de cheltuieli, avertizeaza CE.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2369 seconds )