Libnet.ro
UNICEF

12:45

Dodon vrea ca limba rusa sa devina din nou obligatorie in Republica Moldova

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Dodon vrea ca limba rusa sa devina din nou obligatorie in Republica Moldova

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, considera ca predarea limbii ruse ar trebui sa devina din nou obligatorie in scolile din tara sa si ca documentele elaborate de autoritatile statului sa fie in doua limbi, relateaza Deschide. md. continuă pe Ziarul Bursa

Igor Dodon vrea ca limba rusa sa devina obligatorie in scolile din Republica Moldova

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, considera ca predarea limbii ruse ar trebui sa devina din nou obligatorie in scolile din tara sa si ca documentele elaborate de autoritatile statului sa fie in doua limbi, relateaza Deschide. md.

Igor Dodon: Consider ca limba rusa trebuie sa fie studiata obligatoriu in scolile din Moldova

Presedintele Dodon a anuntat intr-un interviu pentru Rossia 24 ca pledeaza pentru ca limba rusa sa fie din nou studiata in mod obligatoriu in scolile din Republica Moldova.

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, doreste ca limba rusa sa devina obligatorie in scoli pentru intarirea relatiilor cu Rusia

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a declarat, intr-un interviu pentru Russia 24, ca sustine reintroducerea obligatorie a limbii ruse in scolile din statul moldovean, fiind o conditie esentiala pentru a intari relatiile economico-culturale dintre Rusia si Republica Moldova .

Sputnik: Igor Dodon cere reintroducerea limbii ruse ca disciplina obligatorie in scolile din Republica Moldova

Presedintele Igor Dodon a declarat ca ar fi necesar ca limba rusa sa fie introdusa in scolile din Republica Moldova ca disciplina obligatorie, asa cum a fost si pana in anul 2014, potrivit site-ului rusesc de propaganda Sputnik News.

Din nou panica la Londra. O masina a intrat in trecatori, langa un club. Patru persoane au fost ranite

Londra a intrat din nou in panica in noaptea de sambata spre duminica, dupa ce o masina a intrat intr-un grup de oameni, in apropierea unui club .

Igor Dodon vrea sa ELIMINE examenul de Bacalaureat. Ministrul Educatiei ii da replica: E o gluma. Destinul copiilor nostri nu este obiect de joaca la ruleta ruseasca

Initiativa legislativa surprinzatoare initiata de Igor Dodon. Presedintele Republicii Moldova vrea sa elimine examenul de Bacalaureat pentru absolventii de liceu. Initiativa acestuia a fost considerata.

Ionut Nedelcearu o comite din nou la cateva zile dupa ce s-a imbatat la echipa nationala: Ce a facut fundasul dinamovist imediat dupa ce si-a cerut scuze fanilor (FOTO, VIDEO)

Ionut Nedelcearu, Patrick Petre, Alin Dudea si Vlad Olteanu sunt implicati in scandalul momentului din fotbalul romanesc. Cei patru tineri de la dinamo s-au imbatat in avionul care ducea.

Flagelul motouneltelor contrafacute, din nou in crestere: STIHL Romania: impreuna cu institutiile abilitate am oprit crearea unui prejudiciu de 500.000 euro

In ultima perioada, piata de motounelte se confrunta cu o crestere a flagelului echipamentelor contrafacute, dezvoltandu-se si pe alte linii de produse, in afara de motoferastraie, inclusiv consumabile. in acelasi timp si controlul asupra acestui fenomen s-a accentuat, prin colaborarea cu institutiile abilitate, in special din zona vamala. Controalele amanutite la vama au condus la identificarea a 560 de motoferastraie contrafacute care aduceau atingere marcii STIHL Acestea au fost confiscate si distruse la sfarsitul lunii trecute. iar daca ar fi ajuns in piata ar fi putut produce pagube iremediabile in randul utilizatorilor, deoarece sunt extrem de nesigure. Iar cine achizitioneaza un astfel de utilaj din piata sau de pe strada, nu cunoaste, riscul la care se supune .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )