Libnet.ro
UNICEF

06:00

Sputnik: Igor Dodon cere reintroducerea limbii ruse ca disciplina obligatorie in scolile din Republica Moldova

România Liberă România Liberă,
Sputnik: Igor Dodon cere reintroducerea limbii ruse ca disciplina obligatorie in scolile din Republica Moldova

Presedintele Igor Dodon a declarat ca ar fi necesar ca limba rusa sa fie introdusa in scolile din Republica Moldova ca disciplina obligatorie, asa cum a fost si pana in anul 2014, potrivit site-ului rusesc de propaganda Sputnik News. continuă pe România Liberă

Igor Dodon vrea sa ELIMINE examenul de Bacalaureat. Ministrul Educatiei ii da replica: E o gluma. Destinul copiilor nostri nu este obiect de joaca la ruleta ruseasca

Initiativa legislativa surprinzatoare initiata de Igor Dodon. Presedintele Republicii Moldova vrea sa elimine examenul de Bacalaureat pentru absolventii de liceu. Initiativa acestuia a fost considerata.

Vadim Krasnoselskii vine la Chisinau la invitatia lui Igor Dodon

Liderul separatist de la Tiraspol, Vadim Krasnoselskii, va efectua pe 30 martie o vizita de lucru la Chisinau, la invitatia presedintelui Republicii Moldova, Igor Dodon.

Igor Dodon, noi declaratii anti-romanesti: Daca noi nu vom opri procesul de romanizare, tara se va pierde, Moldova nu va mai avea viitor (VIDEO)

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, continua seria de declaratii cu caracter profund anti-romanesc. Prezent in cadrul in cadrul unei conferinte internationale organizate de presedintie.

Igor Dodon: Termenul amnistiei migrationale a fost prelungit

Presedintele Igor Dodon anunta ca termenul in care isi pot legaliza sederea in Federatia Rusa cetatenii moldoveni care au regimul de sedere depasit, dar se afla inca pe teritoriul rus, a fost prelungit pana pe 12 mai, transmite IPN.

Propunerea presedintelui moldovean, Igor Dodon, de a elimina examenul de bacalaureat, catalogat drept o gluma de catre ministrul Educatiei, Corina Fusu

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a propus o initiativa legislativa care ar viza excluderea obligativitatii examenelor de bacalaureat pentru liceeni.

Igor Dodon, acuzat de fraudarea alegerilor la Ungheni

Veterani ai razboiului de pe Nistru si membri ai Asociatiei Obstesti Onoare, Demnitate si Patrie il acuza pe Igor Dodon de fraudarea alegerilor in raionul Ungheni, prin coruperea alegatorilor. Acestia au prezentat carnetul de lucru a liderului socialistilor de la Ungheni care ar contine nume, semnaturi si sumele de bani pe care le-ar fi primit alegatorii din zona pentru sustinerea candidatului PSRM la alegerile prezidentiale.

Igor Dodon, la trei luni de mandat: Moldovenii au recapatat increderea in institutia prezidentiala

Presedintele tarii a ajuns la trei luni de mandat. in acest context, Igor Dodon a enumerat cateva din reusitele lui din aceasta perioada. in opinia sefului statului, principalul succes l-a constituit recapatarea increderii cetatenilor in Presedintie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2397 seconds )