Libnet.ro
UNICEF

18:45

Doi angajati ai unui notariat din Vaslui trimisi in judecata dupa ce au eliberat facturi false

România Liberă România Liberă,
Doi angajati ai unui notariat din Vaslui trimisi in judecata dupa ce au eliberat facturi false

Procurorii de pe langa Tribunalul Vaslui au trimis in judecata doi angajati ai unui notariat din Vaslui au fost trimisi in judecata pentru inselaciune, fals si uz de fals dupa ce au emis pentru un barbat din Bucuresti, care se ocupa de tranzactionarea de terenuri, 119 facturi pentru servicii fictive, creand astfel un prejudiciu de 280. 000 de lei . continuă pe România Liberă

Doi angajati ai unui birou notarial din Vaslui, trimisi in judecata dupa ce au ajutat managerul unei firme sa deconteze facturi fictive de aproape 300.000 lei

Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Vaslui au dispus trimiterea in judecata atat a celor doi angajati, cat si a celui care a solicitat eliberarea de facturi fictive in vederea decontarii.

Vaslui: Angajati ai unui notariat, trimisi in judecata dupa ce au eliberat facturi false

Doi angajati ai unui notariat din Vaslui au fost trimisi in judecata pentru inselaciune, fals si uz de fals dupa ce au emis pentru un barbat din Bucuresti, care se ocupa de tranzactionarea de terenuri, 119.

Angajati ai unui notariat, trimisi in judecata pentru fals si uz de fals

Doi angajati ai unui notariat din Vaslui au fost trimisi in judecata pentru inselaciune, fals si uz de fals dupa ce au emis pentru un barbat din Bucuresti, care se ocupa de tranzactionarea de terenuri, 119.

Inspector si profesori din Braila, trimisi in judecata pentru frauda la BAC-ul din toamna

Procurorii DNA au dispus trimiterea in judecata fata de un inspector de matematica si doi profesori corectori din Braila, pentru frauda la sesiunea din toamna a examenului de bacalaureat, potrivit unui comunicat emis de Directia Nationala Anticoruptie.

Un muncitor a murit dupa ce i-a cazut in cap un scripete de la lucrarile unui bloc din Sectorul 1

Un muncitor care lucra la reabilitarea unui bloc din Sectorul 1 a murit, marti dupa-amiaza, dupa ce i-a cazut in cap un scripete, relateaza Mediafax. Accidentul de munca s-a produs la bloc cu 11 niveluri.

Un muncitor care lucra a reabilitarea unui bloc din Sectorul 1 a murit dupa ce i-a cazut un scripete in cap

Un muncitor care lucra la reabilitarea unui bloc din Sectorul 1 a murit dupa ce i-a cazut in cap un scripete. Accidentul s-a produs marti dupa-amiaza.

Un muncitor care lucra la reabilitarea unui bloc din Sectorul 1 a murit dupa ce i-a cazut un scripete in cap

Un barbat care lucra la reabilitarea unui bloc din Sectorul 1 a murit dupa ce i-a cazut in cap un scripete. Accidentul s-a produs marti dupa-amiaza, la un bloc situat pe Calea Grivitei, conform ISU Bucuresti.

Doi inspectori antifrauda de la Sibiu, trimisi in judecata pentru luare de mita

Doi inspectori sibieni de la Directia Generala Antifrauda Fiscala au fost trimisi in judecata de catre procurorii Directiei Nationale Anticoruptie.

Orfelinat din Vaslui, transformat in bordel

Centrele de plasament din Romania au ajuns pepiniere pentru prostitutie si cersetorie. Cel putin unele dintre ele. La Vaslui, se fac cercetari penale dupa ce mai multe fetite orfane au fost trimise sa se.

Cel putin 13 copii, ucisi intr-un bombardament asupra unui cartier din Damasc

Cel putin 13 copii au fost ucisi miercuri intr-un bombardament asupra unui cartier rebel din Damasc, care a vizat inclusiv o scoala, au afirmat militanti si o organizatie neguvernamentala, transmite.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )