Libnet.ro
UNICEF

17:45

Vaslui: Angajati ai unui notariat, trimisi in judecata dupa ce au eliberat facturi false

B1 B1,
Vaslui: Angajati ai unui notariat, trimisi in judecata dupa ce au eliberat facturi false

Doi angajati ai unui notariat din Vaslui au fost trimisi in judecata pentru inselaciune, fals si uz de fals dupa ce au emis pentru un barbat din Bucuresti, care se ocupa de tranzactionarea de terenuri, 119. continuă pe B1

Angajati ai unui notariat, trimisi in judecata pentru fals si uz de fals

Doi angajati ai unui notariat din Vaslui au fost trimisi in judecata pentru inselaciune, fals si uz de fals dupa ce au emis pentru un barbat din Bucuresti, care se ocupa de tranzactionarea de terenuri, 119.

Doi angajati ai unui notariat din Vaslui trimisi in judecata dupa ce au eliberat facturi false

Procurorii de pe langa Tribunalul Vaslui au trimis in judecata doi angajati ai unui notariat din Vaslui au fost trimisi in judecata pentru inselaciune, fals si uz de fals dupa ce au emis pentru un barbat din Bucuresti, care se ocupa de tranzactionarea de terenuri, 119 facturi pentru servicii fictive, creand astfel un prejudiciu de 280. 000 de lei .

Doi angajati ai unui birou notarial din Vaslui, trimisi in judecata dupa ce au ajutat managerul unei firme sa deconteze facturi fictive de aproape 300.000 lei

Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Vaslui au dispus trimiterea in judecata atat a celor doi angajati, cat si a celui care a solicitat eliberarea de facturi fictive in vederea decontarii.

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )