Libnet.ro
UNICEF

10:15

Doi barbati au ucis un politist si... l-au mancat

B1 B1,
Doi barbati au ucis un politist si... l-au mancat

Caz socant de canibalism in Ucraina. Un barbat si fiul lui au ucis un politist si au inceput sa manance din el, noteaza The Sun. Cadavrul a fost gasit intr-un beci din oraselul Saltivka. continuă pe B1

Stalpul care atrage sinucigasii. in decurs de cateva ore, doi barbati s-au urcat pe stalp si au amenintat ca se arunca in gol

Un stalp amplasat in Braila a devenit extrem de cunoscut in ultimele zile, dupa ce doi barbati s-au urcat pe el, unul nemultumit ca l-a parasit concubina, iar celalalt care voia sa stea de vorba cu primarul municipiului, amenintand ca isi vor pune capat zilelor.

Jake din serialul Doi barbati si jumatate a ajuns de nerecunoscut. Ce s-a intamplat cu el?

Serialul fenomen Doi barbati si jumatate a facut din el un star. E vorba despre Angus T. Jones, pustiul din celebrul sitcom, mai exact fiul lui Alan si nepotul lui Charlie. Actorul care l-a interpretat pe Jake a.

Doi barbati, prinsi in Buzau dupa ce au comis trei infractiuni de incendiere

Doi barbati, de 19, respectiv 40 de ani, din comuna buzoiana Puiesti, au fost retinuti de politisti dupa ce au incendiat trei anexe gospodaresti din localitate, potrivit Biroului de presa al IPJ. intr-un.

Jake din serialul Doi barbati si jumatate a ajuns de nerecunoscut. Ce s-a intamplat cu el

Serialul fenomen Doi barbati si jumatate a facut din el un star. E vorba despre Angus T. Jones, pustiul din celebrul sitcom, mai exact fiul lui Alan si nepotul lui Charlie.

Doi barbati, tata si fiu, au fost gasiti morti in locuinta lor din Satu Mare, principala ipoteza fiind ca au fost ucisi

Doi barbati au fost gasiti morti, marti seara, intr-un apartament din orasul Satu Mare, iar anchetatorii cred ca au fost ucisi, astfel ca au loc razii pentru identificarea suspectilor. Victimele sunt un barbat de 74 de ani si fiul acestuia, de 36 de ani, care au fost gasiti decedati de catre o ruda.

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )