Libnet.ro
UNICEF

14:16

Doi dintre cei mai indragiti Papi din istoria recenta a Bisericii Catolice vor fi declarati sfinti

Adevărul Adevărul,
Doi dintre cei mai indragiti Papi din istoria recenta a Bisericii Catolice vor fi declarati sfinti

Daca anuntul Vaticanului ca Papa Ioan Paul al II-lea va fi canonizat n-a mai surprins pe nimeni, vestea ca si Papa Ioan al XXIII-lea va trece in randul sfintilor i-a lasat pe cativa cu gura deschisa. continuă pe Adevărul

Doi dintre cei mai indragiti papi din istoria recenta a Bisericii Catolice vor fi declarati sfinti

Daca anuntul Vaticanului ca Papa Ioan Paul al II-lea va fi canonizat n-a mai surprins pe nimeni, vestea ca si Papa Ioan al XXIII-lea va trece in randul sfintilor i-a lasat pe cativa cu gura deschisa. Canonizarea celor doi suverani pontifi, anuntata vineri, a aruncat intr-un con de umbra un alt eveniment important: publicarea singurei Enciclice scrise de patru maini, adica de cei doi papi aflati in viata, scrie Irish Times.

TOP Cel mai bun 11 din istoria fotbalului. Messi, singurul jucator activ inclus!.

Lionel Messi este singurul jucator activ care a fost inclus de catre publicatia World Soccer in cea mai buna echipa din istoria fotbalului mondial. Fenomenalul unsprezece include jucatori din toate timpurile. Vezi in galeria foto cel mai bun 11 din istorie, inclusiv cel mai bun antrenor Revista World Soccer a creat echipa pe baza preferintelor unor specialisti in domeniu, precum jurnalisti cu experienta, fosti fotbalisti, reprezentanti ai unor organizatii din fotbal. Specialistii au .

Unul dintre cele mai rare timbre din China a fost vandut pentru 687.000 euro

Unul dintre cele mai rare timbre din China a fost vandut la o licitatie organizata miercuri de casa Interasia Auctions, pentru suma de 687. 000 euro 6,9 milioane dolari Hong Kong), informeaza Art Daily.

San Francisco, orasul in care locuiesc cei mai snobi oameni din SUA

San Francisco este cel mai snob oras din Statele Unite, scrie CNN. Acesta este rezultatul unui sondaj realizat de o revista de calatorii de peste ocean. Cititorii au fost intrebati care cred ca este orasul cu.

ADMITERE LICEU 2013 Cei mai buni elevi ai judetului : Karina Enuica, emblema liceului Mihai Eminescu si Silvian Baltac, geniul din Oltenita la chimie

Dupa ce a publicat topul celor mai bune licee din judetul Calarasi, urmat de profesorul de elita, adevarul. ro continua sa aduca in prim-plan povestile celor mai de succes elevi. Karina Enuica si Silvian Baltac sunt doar doi dintre cei mai buni tineri cu care ne mandrim.

Novak Djokovic a castigat cea mai lunga semifinala din istoria Wimbledonului si s-a calificat in ultimul act

Novak Djokovic este primul finalist de la Wimbledon, dupa ce a castigat un meci incredibil disputat impotriva argentinianului Juan Martin del Potro. Liderul mondial a castigat cea mai lunga semifinala masculina.

Forbes: Angelina Jolie si Hugh Jackman, cei mai influenti actori din lume

Angelina Jolie si Hugh Jackman au fost desemnati drept cei mai influenti actori din lume, potrivit unui clasament realizat de revista Forbes. La actrite, Angelina Jolie se afla pe primul loc, fiind urmata.

FOTO Model si golgheter de succes in Liga I. Unul dintre cei mai buni atacanti din campionat pozeaza artistic

Exista jucatori in fotbalul romanesc care ar face furori pe multe podiumuri de prezentare, insa pentru unii moda este doar un hobby.

Subiectele Zilei: Procurorul care a inregistrat cel mai mare esec din istoria Justitiei, votat in unanimitate de CSM sef la Parchetele Militare!; Regele contractelor cu statul si-a facut propria lege. Are 500 de contracte!; Dosarul Elodia, o crima imperf

BOR: Biserica Ortodoxa Romana s-a nascut odata cu formarea poporului roman, adventistii au aparut abia la inceputul secolului al XX-lea. Blestemul si binecuvantarea codului galben: povestea comorii scoase la iveala, de Sanziene, in urma furtunilor ce au distrus zidul Sarmizegetusei Regia.

Iasi, judetul cu cei mai multi tineri din tara

Clasamentul celor mai tinere judete din Romania este condus de Iasi cu o pondere a tinerilor sub 24 de ani de 33,86% in populatia totala a judetului 772. 348), urmat de alte trei judete din regiunea Moldovei, si anume Suceava, Vaslui si.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )