Libnet.ro
UNICEF

12:45

San Francisco, orasul in care locuiesc cei mai snobi oameni din SUA

Antena3 Antena3,
San Francisco, orasul in care locuiesc cei mai snobi oameni din SUA

San Francisco este cel mai snob oras din Statele Unite, scrie CNN. Acesta este rezultatul unui sondaj realizat de o revista de calatorii de peste ocean. Cititorii au fost intrebati care cred ca este orasul cu. continuă pe Antena3

Spanzurarea, metoda la care au apelat cei mai multi sinucigasi bistriteni

Comparativ cu 2011, in anul 2012 s-au inregistrat mai putine sinucideri in Bistrita-Nasaud potrivit ultimelor statistici. Metoda cel mai adesea utilizata este spanzurarea, dar nu lipsesc nici aruncarile de la etaj. Motivele pentru care bistritenii aleg sa-si puna capat zilelor sunt de cele mai multe ori: problemele de natura psihica, dezamagiri in dragoste sau dificultati financiare.

2.000 de turisti au votat destinatiile cu cei mai neciopliti taximetristi

Conform unui sondaj realizat in randul turistilor englezi, taximetristii din Paris si Roma sunt cei mai nepoliticosi din lume.

Forbes: Angelina Jolie si Hugh Jackman, cei mai influenti actori din lume

Angelina Jolie si Hugh Jackman au fost desemnati drept cei mai influenti actori din lume, potrivit unui clasament realizat de revista Forbes. La actrite, Angelina Jolie se afla pe primul loc, fiind urmata.

FOTO VIDEO Mark Zuckerberg, printre vedetele participante la parada gay din San Francisco

Curtea Suprema a Statelor Unite ale Americii a invalidat legea care defineste casatoria ca pe o uniune intre un barbat si o femeie, permitandu-le cuplurilor homosexuale sa se casatoreasca legal in toate cele 50 de state americane, iar printre cei care au apreciat decizia au fost si cei de la Facebook.

Scandalul urias in care sunt implicati cei mai mari LIDERI europeni. Stiau despre tot!

Scandalul PRISM continua sa faca valuri. Pe langa internautii din intreaga lume, tinte ale spionajului american coordonat de NSA, aceeasi agentie de securitate care a pus la punct programul Echelon in anii 1970, au fost.

FOTO VIDEO Politicienii danseaza. Cei mai talentati lideri mondiali

Aflat intr-o vizita oficiala in Africa, presedintele american n-a stat pe ganduri cand a fost intampinat de o orchestra si de o trupa de dansatori si a inceput sa se miste pe ritmul muzicii. Nu este primul si nici ultimul sef de stat care danseaza in timpul programului de lucru. Cat de bine au dansat Boris Eltin, Hugo Chavez, Ronald Reagan sau Printul Charles?.

Ce sfaturi au pentru romani cei mai buni antreprenori din Serbia, Slovacia, Turcia si Polonia

La competitia internationala ErnstYoung dedicata antreprenorilor, World Entrepreneur Of The Year din Monte Carlo, Wall-Street. ro a discutat cu patru antreprenori campioni in tarile lor, Serbia, Slovacia, Turcia si Polonia. Cei patru au.

Rezolvare Subiecte Bac 2013: Braila, judetul cu cei mai multi elevi de nota 10

Absolventii clasei a XII-a au sustinut luni, 1 iulie, proba scrisa la Limba si Literatura Romana, la examenul de Bacalaureat 2013. Adevarul. ro va publica, luni, rezolvarea subiectelor la Bac 2013, pe care le va rezolva si dezbate impreuna cu profesori si candidati la examenul de maturitate.

REZOLVARE SUBIECTE BAC 2013 BRAILA: judetul cu cei mai multi elevi de nota 10 si cea mai mare promovabilitate

Absolventii clasei a XII-a au sustinut luni, 1 iulie, proba scrisa la Limba si Literatura Romana, la examenul de Bacalaureat 2013. Adevarul. ro va publica, luni, rezolvarea subiectelor la Bac 2013, pe care le va rezolva si dezbate impreuna cu profesori si candidati la examenul de maturitate.

FOTO: Care sunt cele mai BIZARE bancnote din lume. Unele sunt incredibile!.

Colones din Costa Rica, ngultrum din Bhutan sau tugrik-ul mongol sunt cateva dintre bancnotele care circula pe mapamond si care se pot numi adversari estetici ai celor mai cunoscute hartii-moneda din lume. Unele dintre ele au aspecte exotice, in timp ce altele infatiseaza lideri din secolul XIX sau folosesc culori inedite. Dati click pe fotografiile din galeria foto de mai sus pentru a vedea cum arata unele dintre cele mai frumoase bancnote care circula in diferite colturi ale lumii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )