Libnet.ro
UNICEF

10:31

Doi fosti directori ai Parcului Industrial Brazi au fost condamnati la inchisoare

Antena3 Antena3,
Doi fosti directori ai Parcului Industrial Brazi au fost condamnati la inchisoare

Doi fosti directori ai Parcului Industrial Brazi, detinut de Consiliul Judetean Prahova, au fost condamnati la trei ani si doi ani si opt luni de inchisoare cu executare. Cei doi sunt acuzati ca, alaturi de un. continuă pe Antena3

Fosti directori ai Parcului Industrial Brazi, condamnati la inchisoare

Doi fosti directori ai Parcului Industrial Brazi, detinut de Consiliul Judetean Prahova, au fost condamnati la trei ani si doi ani si opt luni de inchisoare cu executare, intrucat sunt acuzati de abuz in serviciu, informeaza Mediafax.

Fabio Cannavaro, zece luni de inchisoare - Au fost condamnati si fratele si sotia fostului international italian

Fabio Cannavaro, fost capitan al nationalei de fotbal a Italiei, a fost condamnat la zece luni de inchisoare. Motivul: a intrat in propria casa, dupa ce aceasta ii fusese confiscata de autoritatile italiene. Pe langa Fabio, au fost condamnati si Paolo n. r. fratele lui Fabio - 6 luni) si Daniela Arenoso n. r. sotia lui Fabio - 4 luni).

Doi fosti ministri britanici de Externe, acuzati de folosirea influentei in schimbul banilor

Fostii ministri de Externe din Marea Britanie Jack Straw laburist) si Sir Malcolm Rifkind conservator) au fost filmati in secret de Daily Telegraph intr-o ancheta comuna cu Channel 4 in timp ce se ofereau sa isi foloseasca influenta in schimbul banilor, relateaza Sky News, in pagina electronica.

Doi fosti ministri britanici de Externe, acuzati de trafic de influenta

Fostii ministri de Externe din Marea Britanie Jack Straw laburist) si Sir Malcolm Rifkind conservator) au fost filmati in secret de Daily Telegraph intr-o ancheta comuna cu Channel 4 in timp ce se ofereau sa isi foloseasca influenta in schimbul banilor, informeaza Mediafax.

Trei dintre ucigasii politistilor din Bahrain au fost condamnati la moarte

Trei musulmani siiti au fost astazi condamnati la moarte de catre un tribunal din Bahrain, a comunicat Biroul Central de Procuratura de la Manama. Alte sapte persoane au primit sentinte cu inchisoare pe viata,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3032 seconds )