Libnet.ro
UNICEF

01:05

Doi pacienti, confirmati cu COVID-19 din judetul Calarasi, s-au vindecat

Adevărul Adevărul,
Doi pacienti, confirmati cu COVID-19 din judetul Calarasi, s-au vindecat

Conform Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta Calarasi, in data de 2 aprilie, in judetul Calarasi, se aflau 1. 855 de persoane autoizolate, sub monitorizare la domiciliu, iar 317 persoane sunt in carantina institutionalizata. continuă pe Adevărul

Alti doi pacienti morti in spitalele din judetul Hunedoara aveau si coronavirus, in afara bolilor grave

O femeie cu afectiuni oncologice si un barbat suferind de boli cardiovasculare sunt cele mai recente doua cazuri de pacienti decedati, care au fost confirmati si cu coronavirus.

Grupul de Comunicare Strategica: 17 cazuri de infectie cu COVID-19 in judetul Calarasi

Numarul total al persoanelor infectate cu noul coronavirus in judetul Calarasi a ajuns la 17, in timp ce la nivel national, Grupul de Comunicare Strategica a anuntat 2. 738 de imbolnaviri.

Coronavirus: Un alt oras din judetul Suceava care limiteaza drastic circulatia localnicilor. Nu este permis accesul si nici intrarea in oras din alte localitati

Siret este al doilea oras din judetul Suceava care limiteaza circulatia pentru prevenirea infectarii localnicilor cu noul coronavirus. Mai exact, sunt interzise deplasarea oamenilor in afara orasului pentru cumparaturi si accesul in Siret al cetatenilor din afara orasului.

Primul caz de coronavirus din judetul Harghita

Primul caz de coronavirus din judetul Harghita a fost inregistrat joi, o persoana care s-a intors di.

Companiile si organizatiile din judetul Suceava cer sprijinul autoritatilor centrale printr-o scrisoare deschisa

Peste 150 de organizatii si companii din judetul Suceava au trimis o scrisoare deschisa catre Guvern, Ministerul Afacerilor Interne si Comitetul National pentru Situatii Speciale de Urgenta prin care solicita sprijinul acestor structuri ca urmare a.

Un primar din judetul Vaslui a cumparat masti si manusi pentru toti locuitorii din comuna

Primarul comunei Banca, judetul Vaslui, a cumparat dezinfectant, 5. 000 de masti si 5. 000 de manusi medicale pentru a le imparti locuitorilor comunei in scopul prevenirii epidemiei cu noul coronavirus. in plus, a mai comandat si produse alimentare care vor fi distribuite in cazuri extreme.

Un om de afaceri din judetul Dambovita a dezinfectat toate strazile din comuna sa pe propria cheltuiala

Un afacerist din Lunguletu, judetul Dambovita, a decis sa dezinfecteze toate strazile din comuna sa pe propria cheltuiala, fiind ajutat de fratii si prietenii lui, in contextul pandemiei de coronavirus.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )