Libnet.ro
UNICEF

18:30

Doi parlamentari, vizati in dosarul judecatorului CCR Toni Grebla

Antena3 Antena3,
Doi parlamentari, vizati in dosarul judecatorului CCR Toni Grebla

Doi parlamentari ar fi vizati in dosarul in care este urmarit penal judecatorul Curtii Constitutionale, Toni Grebla, au declarat surse judiciare citate de Agerpres. Potrivit acestor surse, ar fi vorba despre. continuă pe Antena3

Declaratia de avere a judecatorului CCR Toni Grebla: un teren, o casa, o garsoniera si un depozit de 70.000 lei

Judecatorul Curtii Constitutionale Toni Grebla, urmarit penal pentru trafic de influenta, are, potrivit ultimei sale declaratii de avere, un teren intravilan de 700 de metri patrati, o casa si o garsoniera in Targu Jiu, dar si un depozit bancar de 70. 000 de lei, precum si doua autoturisme.

MEGA-Dosarul DNA Cum au incalcat embargoul spre Rusia organizatia judecatorului CCR Toni Grebla si a generalului-mason Bartolomeu Savoiu

In august 2014, judecatorul GREBLA TONI a intreprins demersuri pentru intermedierea unei legaturi comerciale de export intre omul de AFACERI BiRCINA ION persoana apropiata relational), cetateanul turc COREKCI SEVKET, cetateanul moldovean VICTOR DOLGHI si CONSTANTIN BARTOLOMEU SAVOIU, cunoscut ca Generalul.

VIDEO Toni Grebla, judecator la Curtea Constitutionala, urmarit penal de DNA pentru trafic de influenta si constituirea unui grup infractional organizat. Grebla, acuzat ca a vrut sa incalce embargoul Rusiei asupra importului de alimente din UE

Judectorul Curtii Constitutionale Toni Grebla a fost adus, cu mandat, joi in jurul orei 9:00 la Directia Nationala Anticoruptie sub suspiciunea de trafic de influenta, transmite B1TV. Surse judiciare au declarat pentru Mediafax ca Toni Grebla este suspectat ca ar fi primit materiale electorale pentru campania din 2012, un autoturism BMW si doua rochii de la finul sau, omul de afaceri Ion Bircina, pentru a interveni in sprijinul firmelor acestuia. -------------------------------Ora 11:26 Omul de afaceri Ion Bircina, finul judecatorului CCR Toni Grebla, este audiat joi de DNA. Ora 11. 05: DNA sustine intr-un comunicat ca Grebla a vrut sa eludeze embargoul impus de Rusia asupra importurilor de alimente din UE si a incercat sa exporte alimente prin Turcia. DNA a realizat dosarul cu sprijin de la DIPI, serviciul de informatii al Ministerului de interne cunoscut drept Doi si-un sfertOra 11:00 Directia Nationala Anticoruptie a dispus inceperea urmaririi penale fata de judecatorul CCR Toni Grebla, se arata intr-un comunicat de presa transmis de DNA. Ora 10:00 Presedintele CCR Augustin Zegrean a declarat joi, intrebat despre cum afecteaza situatia Toni Grebla Curtea Constitutionala, sigur, bine pentru curte nu e, dar nu inseamna ca oricine merge acolo este vinovat, sa vedem. Ora 9:42 Toni Grebla a declarat, la iesirea de la DNA, ca nu a mai facut afaceri din 22 decembrie 2013, cand a fost numit judecator la CCR, si pana in prezent, si ca nu detine actiuni la societati comerciale. Ceea ce se sustine nu are nicio legatura cu activitatea de la CCR, a mai afirmat fostul senator PSD, adaugand: Imi pericliteaza imaginea, de aia ma si deranjeaza foarte mult. Ora 9:34 Toni Grebla ar fi primit foloase de la finul sau pentru a interveni in sprijinul firmelor acestuia, au declarat surse judiciare pentru Mediafax.

MEGA-dosar DNA: Judecatorul CCR Toni Grebla, Bartolomeu Savoiu, apropiat al nasului Licio Gelli, alti doi parlamentari si un interlop, implicati in trafic de influenta si falsificare de acte de export spre Federatia Rusa. Grebla a primit bani pentru rochi

Judecatorul Curtii Constitutionale Toni Grebla este acuzat de DNA de trafic de influenta, de acte de comert, de falsificare de acte vamale inclusiv pentru seful de Loja Masonica, generalul r) Constantin Bartolomeu Savoi Savoiu, apropiat de NASUL Propagandei Due, Licio Gelli. Grebla, Savoiu si interlopul Ion Bircina sunt implicati in export spre Federatia Rusa si Republica Moldova. Grebla a primit bani pentru rochiile nevestei, masina de lux spre folosinta, materiale electorale in 2012 pentru alegerile parlamentare .

MEGA-dosar DNA: Judecatorul CCR Toni Grebla, masonul Bartolomeu Savoiu, apropiat al nasului Licio Gelli, alti doi parlamentari si un interlop, implicati in trafic de influenta si falsificare de acte de export spre Federatia Rusa

Judecatorul Curtii Constitutionale Toni Grebla este acuzat de DNA de trafic de influenta, de acte de comert, de falsificare de acte vamale inclusiv pentru seful de Loja Masonica, generalul r) Constantin Bartolomeu Savoi Savoiu, apropiat de NASUL Propagandei Due, Licio Gelli. Grebla, Savoiu si interlopul Ion Bircina sunt implicati in export spre Federatia Rusa si Republica Moldova. Grebla a primit bani pentru rochiile nevestei, masina de lux spre folosinta, materiale electorale in 2012 pentru alegerile parlamentare .

Mega-dosarul DNA. CCR: Judecatorul CCR Toni Grebla poate fi arestat doar cu avizul Biroului Permanent al Senatului

CCR a confirmat informatia Romaniei Libere potrivit careia judecatorul CCR Toni Grebla poate fi retinut sau arestat, daca se impune aceasta masura restrictiva, numai cu avizul Senatului, camera care l-a trimis in CCR.

Judecatorul CCR Toni Grebla, adus cu mandat la DNA: Cazul nu are nicio legatura cu activitatea de la Curtea Constitutionala (VIDEO)

Judecatorul Curtii Constitutionale Toni Grebla a fost adus, joi dimineata, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie. Din primele informatii, el urmeaza sa fie audiat intr-un dosar in care este acuzat de.

Premiera in justitia romaneasca: Judecatorul CCR Toni Grebla, urmarit penal pentru trafic de influenta (VIDEO)

Caz fara precedent in justitia romaneasca. Toni Grebla, judecator la Curtea Constitutionala este urmarit penal pentru trafic de influenta. Procurorii au dispus inceperea urmaririi penale pentru trafic de i.

ULTIMA ORA Judecatorul CCR Toni Grebla, adus la DNA

Judectorul Curtii Constitutionale Toni Grebla a fost adus, cu mandat, joi dimineata la Directia Nationala Anticoruptie, transmite B1TV.

Judecatorul CCR Toni Grebla, dus cu mandat la DNA pentru trafic de influenta savarsit intre 2010-2015. A primit bani pentru rochiile nevestei, masina de lux, materiale electorale; a facut acte de comert

Judecatorul Curtii Constitutionale Toni Grebla a fost adus cu mandat la Directia Nationala Anticoruptie DNA) pentru trafic de influenta facut intre anii 2010-2015 in folosul cumparatorului de influenta Ion Bircina, adus si el la DNA.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )