Libnet.ro
UNICEF

18:45

Doi pensionari din Buzau au fost atacati de caini de lupta. Politia a deschis dosar penal

România Liberă România Liberă,
Doi pensionari din Buzau au fost atacati de caini de lupta. Politia a deschis dosar penal

Reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean Buzau au deschis un dosar penal in cazul a doi pensionari din municipiu care au fost atacati joi seara de doi caini de lupta rasa Pitbull, in urma incidentului una dintre persoane ajungand la spital. Purtatorul de cuvant al IPJ Buzau, comisar Doinita Mihalache, a declarat, pentru AGERPRES, ca cei doi pensionari se plimbau in Parcul Crang cand au fost de caini de lupta lasati liberi de persoane neidentificate. continuă pe România Liberă

Cuplu de pensionari, atacat de caini de lupta intr-un parc din Buzau. Barbatului i-a fost sfasiata mana dreapta

O plimbare prin parc, incheiata la spital. Un cuplu de pensionari a fost atacat joi de caini de lupta, in timp ce se odihneau pe o banca dintr-un important parc din Buzau. Barbatul s-a ales cu multiple rani la bratul drept si a ajuns la urgente. Politia il cauta acum pe stapanul cainelui.

Doi tineri din Republica Moldova au trecut Prutul la Galati pe o saltea pneumatica pentru a vinde tigari

Doi tineri din Republica Moldova au fost depistati si retinuti de politistii de frontiera, dupa ce au trecut Prutul pe o saltea pneumatica pentru a vinde tigari in municipiul Galati, se arata intr-un comunicat transmis vineri AGERPRES de Serviciul Teritorial al Politiei de Frontiera Galati. Potrivit comunicatului, politistii Sectorului Politiei de Frontiera Foltesti au observat, interceptat si retinut doua persoane care se deplasau dezorientat spre localitatea de frontiera Foltesti si care nu aveau documente de identitate asupra lor. in urma cercetarilor, persoanele, de 20 si 21 ani, au fost identificate ca fiind din Republica Moldova. Acestea aveau asupra lor un rucsac, in care se gaseau o saltea pneumatica uda si 290 de pachete de tigari cu timbru din tara vecina.

De la amenzi la inchisoare. Doi politisti locali din Galati au fost condamnati dupa ce le-au furnizat informatii hotilor de fier vechi, ca sa scape de controale

Curtea de Apel Galati s-a pronuntat ieri definitiv in procesul a doi agenti din cadrul Politiei Locale Galati, acuzati de procurori ca au permis accesul la informatii care nu erau destinate publicitatii unor persoane care efectuau excavari ilegale la intrarea in Galati.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2331 seconds )