Libnet.ro
UNICEF

01:05

Doi tineri din Republica Moldova au trecut Prutul la Galati pe o saltea pneumatica pentru a vinde tigari

România Liberă România Liberă,
Doi tineri din Republica Moldova au trecut Prutul la Galati pe o saltea pneumatica pentru a vinde tigari

Doi tineri din Republica Moldova au fost depistati si retinuti de politistii de frontiera, dupa ce au trecut Prutul pe o saltea pneumatica pentru a vinde tigari in municipiul Galati, se arata intr-un comunicat transmis vineri AGERPRES de Serviciul Teritorial al Politiei de Frontiera Galati. Potrivit comunicatului, politistii Sectorului Politiei de Frontiera Foltesti au observat, interceptat si retinut doua persoane care se deplasau dezorientat spre localitatea de frontiera Foltesti si care nu aveau documente de identitate asupra lor. in urma cercetarilor, persoanele, de 20 si 21 ani, au fost identificate ca fiind din Republica Moldova. Acestea aveau asupra lor un rucsac, in care se gaseau o saltea pneumatica uda si 290 de pachete de tigari cu timbru din tara vecina. continuă pe România Liberă

imbranceli in Parlamentul din Republica Moldova intre deputatii PL si cei din PSRM (VIDEO)

In urma unor discutii contradictorii asupra proiectului de lege privind Statutul Municipiului Chisinau, parlamentarii din Republica Moldova au ajuns sa se imbranceasca in.

Seful Centrului anticoruptie din Republica Moldova, blocat cateva ore pe aeroportul din Moscova

Viorel Chetraru, seful Centrului National Anticoruptie din Republica Moldova, a fost oprit cateva ore pe aeroportul din Moscova, dupa care a putut intra pe teritoriul Rusiei, pentru o vizita oficiala, anunta Mediafax, citand agentia Tass. Viorel Chetraru a fost retinut trei ore pe Aeroportul Seremetievo din Moscova. Seful Centrului moldovean anticoruptie sosise in capitala Rusiei pentru a participa la o reuniune pe tema operatiunilor antifrauda.

Seful DNA-ului din Republica Moldova, retinut si chestionat patru ore pe un aeroport din Moscova de Securitatea Rusa

Viorel Chetaru, seful Centrului National Anticoruptie din Republica Moldova, institutie similara DNA-ului romanesc, a fost retinut si chestionat pentru patru ore pe aeroportul Sheremetyevo din Moscova,.

Republica Moldova, in tumultul transformarilor si orbecaiala dupa azimutul european si euroatlantic

Republica Moldova se afla intr-o perioada de tumult intern si orbecaiala dupa azimutul potrivit si directia integrarii europene si euroasiatice. Abrodata direct de Federatia Rusa cu propuneri de solutie la separatismul nistrean si deschiderea pietei, Republica Moldova este si pe punctul unor pertractari si concesii inacceptabile.

Republica Moldova, vizitata de un oficial american pentru a patra oara in ultimele luni cu scopul de a media relatia Chisinau Tiraspol

Bridget Brink, asistent-adjunct al Secretarului de Stat american pentru afaceri europene si eurasiatice, se afla in aceste zile in Republica Moldova. Aceasta va participa la vizita comuna a.

Republica Moldova, vizitata de un oficial american pentru a patra oara in ultimele noua luni cu scopul de a media relatia Chisinau Tiraspol

Bridget Brink, asistent-adjunct al Secretarului de Stat american pentru afaceri europene si eurasiatice, se afla in aceste zile in Republica Moldova. Aceasta va participa la vizita comuna a.

Ambasadorul SUA in Republica Moldova: Tara are nevoie de un presedinte care sa lucreze pentru cetateni

Ambasadorul SUA in Republica Moldova, James Pettit, este de parere ca Moldova are nevoie de un presedinte care sa nu fie sustinut de partidele de la guvernare, pentru a asigura un echilibru politic. Declaratia a fost facuta la Moldova 1, transmite IPN.

Ambasador SUA: Republica Moldova a indeplinit conditiile preliminare pentru a incepe negocierile cu FMI

Guvernul de la Chisinau a indeplinit conditiile preliminare pentru inceperea negocierilor cu Fondul Monetar International FMI), pentru un nou acord de finantare, potrivit ambasadorului Statelor Unite in Republica Moldova, James Pettit.

Voronin anunta ca vrea sa candideze la presedintie chiar la implinirea a 7 ani de la protestele sangeroase de la Chisinau

Liderul Partidului Comunist din Republica Moldova, Vladimir Voronin, si-a anuntat intentia de a candida la viitoarele alegeri prezidentiale intr-o interventie la postul public Radio Moldova ', in contextul in care joi se implinesc sapte ani de la revolta sangeroasa de la Chisinau pe fondul suspiciunilor de fraudare a alegerilor parlamentare de catre comunisti, care se aflau atunci la putere, relateaza Jurnalul. md.

Doi pensionari din Buzau au fost atacati de caini de lupta. Politia a deschis dosar penal

Reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean Buzau au deschis un dosar penal in cazul a doi pensionari din municipiu care au fost atacati joi seara de doi caini de lupta rasa Pitbull, in urma incidentului una dintre persoane ajungand la spital. Purtatorul de cuvant al IPJ Buzau, comisar Doinita Mihalache, a declarat, pentru AGERPRES, ca cei doi pensionari se plimbau in Parcul Crang cand au fost de caini de lupta lasati liberi de persoane neidentificate.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )