Libnet.ro
UNICEF

07:00

Doi profesori din Ploiesti, trimisi in judecata pentru luare de mita

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Doi profesori din Ploiesti, trimisi in judecata pentru luare de mita

Doi profesori de la un colegiu din municipiul Ploiesti au fost trimisi in judecata sub control judiciar pentru luare de mita, respectiv complicitate la luare de mita, complicitate la dare de mita si trafic de influenta, toate in firma continuata, potrivit unui comunicat de presa publicat pe site-ul Directiei General Anticoruptie. continuă pe Ziarul Bursa

Doi profesori de liceu, trimisi in judecata pentru luare de mita. Cereau bani de la elevi pentru note de trecere

Adrian Anghel si Ion Margarit, profesori de economie, respectiv matematica, la Colegiul Toma Socolescu din Ploiesti, au fost trimisi in judecata, sub control judiciar, pentru luare de mita si complicitate la luare de mita. Acestia sunt acuzati ca au cerut bani de la elevi pentru a le acorda o nota care sa le permita sa promoveze in anul urmator. Profesorii au fost prinsi in flagrant de ofiterii anticoruptie din cadrul DGA Prahova.

Ploiesti: Un profesor de matematica si unul de economie, trimisi in judecata pentru ca luau bani pentru a promova elevi corigenti

Doi profesori de la Colegiul Toma Socolescu din Ploiesti au fost trimisi in judecata, joi, sub control judiciar, pentru mai multe fapte de luare de mita, fiind suspectati ca primeau bani pentru a promova elevi ramasi corigenti, informeaza News. ro.

Medic si asistenta, trimisi in judecata pentru luare de mita

Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Maramures au dispus trimiterea in judecata in stare de arest la domiciliu a medicului de medicina muncii si a asistentei care au fost surprinsi luand mita in vara acestui an. Potrivit anchetatorilor, cei doi au luat mita de la zeci de persoane, in doar cateva zile.

Fostul fotbalist Tibor Selymes si fosti sefi ai Politiei Rutiere din Brasov, trimisi in judecata de DNA

Fostul fotbalist Tibor Selymes si cativa fosti sefi din cadrul Politiei Rutiere din Brasov au fost trimisi in judecata de procurorii DNA. Claudiu Tamirjan, fostul sef al Serviciului Rutier de Politie din Brasov, este acuzat de procurorii anticoruptie ca ar fi intervenit pentru ca fostul fotbalist sa nu raspunda penal pentru un accident rutier soldat cu vatamarea corporala grava a patru persoane, pe care l-a provocat, si pentru conducere sub influenta alcoolului, arata Directia Nationala Anticoruptie, intr-un comunicat.

Fosti sefi din Politia Rutiera Brasov sunt trimisi in judecata pentru coruptie

Claudiu Tamirjan, fost sef al Serviciului Rutier din cadrul IPJ Brasov, si Ionel Onosa, fost sef al Biroului Drumuri Europene si Nationale din Serviciul Rutier Brasov, alaturi de alte sase persoane, au fost trimisi in judecata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie pentru instigare la abuz in serviciu si favorizarea faptuitorului, respectiv complicitate la abuz in serviciu.

Dan-Mihai Toader, fost director al Postei Romane, este urmarit penal pentru luare de mita

Dan-Mihai Toader, fost director al Companiei Nationale Posta Romana, este urmarit penal de DNA pentru luare de mita si complicitate la spalare de bani.

Fostul director al Postei Romane Dan-Mihai Toader, urmarit penal pentru luare de mita

Dan-Mihai Toader, fost director al Companiei Nationale Posta Romana, aflat in prezent in detentie, este urmarit penal de procurorii anticoruptie pentru luare de mita si complicitate la spalare de bani, informeaza un comunicat al Directiei Nationale Anticoruptie DNA).

Seful Directiei IT din ANAF a fost retinut pentru luare de mita

Ancuta Anda Macovei, director al Directiei Tehnologia Informatiei, Comunicatii si Statistica Vamala din cadrul Autoritatii Nationale a Vamilor la data faptelor, in prezent director al aceleiasi.

Alesii locali din Ploiesti se culturalizeaza pe banii locuitorilor! O delegatie pleaca in Grecia, la festivalul Thriasio

Dupa ce s-au balacarit in sedinta de vineri, alesii locali din Ploiesti pareau luni cei mai buni si mai productivi prieteni. impacarea s-ar datora unei binemeritate vacante.

Prim-procuror si doi politisti trimisi in judecata de DNA. Sefa Parchetului Botosani acuzata de santaj si o multime de alte infractiuni

Sefa Parchetului de pe langa Tribunalul Botosani, Raluca Stancescu a fost trimisa in judecata de DNA. Si asta dupa ce Consiliul Superior al Magistraturii a pus-o din nou in functie. Ca urmare a trimiterii in judecata pentru santaj si alte numeroase infractiuni, Raluca Stancescu a fost din nou suspendata din functie. in acelasi dosar este judecat si concubinul acesteia.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )