Libnet.ro
UNICEF

08:30

Seful Directiei IT din ANAF a fost retinut pentru luare de mita

Antena3 Antena3,
Seful Directiei IT din ANAF a fost retinut pentru luare de mita

Ancuta Anda Macovei, director al Directiei Tehnologia Informatiei, Comunicatii si Statistica Vamala din cadrul Autoritatii Nationale a Vamilor la data faptelor, in prezent director al aceleiasi. continuă pe Antena3

Un barbat din Arad a fost retinut de politisti dupa ce si-a batut cu nuiaua copilul in varsta de 9 ani

Un barbat de 48 de ani din orasul aradean Nadlac a fost retinut, luni, dupa ce a fost reclamat de sotie ca si-a batut copilul in varsta de 9 ani cu o nuia, provocandu-i rani care necesita cateva zile de ingrijiri medicale, scrie News. ro. Barbatul ar fi fost in stare avansata de ebrietate cand si-a lovit fiul in mod repetat, insa fapta a fost sesizata de mama abia dupa doua zile.

Sefa Directiei IT din ANAF, retinuta de procurorii DNA sub acuzatia ca ar fi primit mita 1 milion de euro

Sefa Directiei Tehnologia Informatiei din cadrul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF), Anda Ancuta Macovei, a fost retinuta joi de procurorii DNA sub acuzatia de luare de mita.

Sefa Directiei IT din ANAF, retinuta pentru mita de un milion de euro

Directorul Directiei Tehnologia Informatiei din cadrul Autoritatii Nationale a Vamilor, Ancuta Anda Macovei, la data faptelor, in prezent director al aceleiasi structuri din cadrul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, a fost retinuta joi de procurorii anticoruptie pentru luare de mita.

Doi profesori din Ploiesti, trimisi in judecata pentru luare de mita

Doi profesori de la un colegiu din municipiul Ploiesti au fost trimisi in judecata sub control judiciar pentru luare de mita, respectiv complicitate la luare de mita, complicitate la dare de mita si trafic de influenta, toate in firma continuata, potrivit unui comunicat de presa publicat pe site-ul Directiei General Anticoruptie.

Sefa din ANAF, retinuta de DNA pentru ca ar fi luat mita 1 milion de euro

DNA a dispus urmarirea penala si retinerea Andei Ancuta Macovei, director IT in cadrul ANAF, pentru luare de mita. Macovei este suspectata ca, pe cand era director IT in cadrul Autoritatii.

Sefa Directiei IT din cadrul ANAF, retinuta de DNA pentru luare de mita

Sefa Directiei Tehnologia Informatiei, Comunicatii si Statistica Vamala din cadrul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF), Ancuta Anda Macovei, a fost retinuta astazi de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pentru savarsirea infractiunii de luare de mita, ea fiind acuzata ca a primit 1 milion de euro, potrivit unui comunicat al DNA.

Fostul director al Postei Romane Dan-Mihai Toader, urmarit penal pentru luare de mita

Dan-Mihai Toader, fost director al Companiei Nationale Posta Romana, aflat in prezent in detentie, este urmarit penal de procurorii anticoruptie pentru luare de mita si complicitate la spalare de bani, informeaza un comunicat al Directiei Nationale Anticoruptie DNA).

Dan-Mihai Toader, fost director al Postei Romane, este urmarit penal pentru luare de mita

Dan-Mihai Toader, fost director al Companiei Nationale Posta Romana, este urmarit penal de DNA pentru luare de mita si complicitate la spalare de bani.

Omul de afaceri Eduard Martin a fost retinut de procurorii DNA

Omul de afaceri Eduard Martin, administratorul societatii de salubrizare Polaris M Holding, a fost retinut, marti noapte, de procurorii DNA Bucuresti. Potrivit observator. tv, actiunra s-a petrecut imediat dupa.

Noi tensiuni in Spania. Seful politiei din Catalonia a fost pus sub urmarire penala

Justitia spaniola i-a convocat in vederea punerii sub acuzare pe seful politiei catalane, precum si pe una dintre subalternele sale si pe doi lideri ai unor asociatii separatiste in cadrul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )