Libnet.ro
UNICEF

17:30

Doi sirieni apropiati Al Qaeda au fugit din Romania dupa ce au spoliat cea mai mare fabrica de fibre sintetice din tara. Verdict in justitia romana dupa 16 ani

Adevărul Adevărul,
Doi sirieni apropiati Al Qaeda au fugit din Romania dupa ce au spoliat cea mai mare fabrica de fibre sintetice din tara. Verdict in justitia romana dupa 16 ani

Un sirian dat in urmarire generala inca de la mijlocul anilor 2000 a fost condamnat, in prima instanta, dupa 16 ani de ancheta si judecata, intr-un dosar privind spolierea celei mai mari fabrici romanesti de fibre sintetice. continuă pe Adevărul

Verdict dupa 16 ani in cazul a doi sirieni care au fugit din Romania dupa spolierea celei mai mari fabricide fibre sintetice

Un sirian dat in urmarire generala inca de la mijlocul anilor 2000 a fost condamnat, in prima instanta, dupa 16 ani de ancheta si judecata, intr-un dosar privind spolierea celei mai mari fabrici romanesti de fibre sintetice.

Cea mai mare crestere a salariilor din Romania de dupa 2008! Vesti bune de la INS

Potrivit informatiilor furnizate de Institutul National de Statistica, salariile din Romania au inregistrat cea mai mare crestere de dupa 2008, arata news. ro. Mai exact, este vorba despre o.

Azamat Zhangulov: Daca declaram falimentul Rompetrol in 2010, ce s-ar fi intamplat cu sistemul bancar si energetic din Romania?

Povestea Rompetrol intra intr-o noua era. Dupa o privatizare contestata, un dosar DIICOT de peste 3000 de volume, in care sunt implicati politicieni si fosti ministri de prim rang, dupa cea mai mare tranzactie din Romania pentru care multi oameni de afaceri l-au invidiat pe Dinu Patriciu, conducerea actuala a companiei a anuntat, recent, ca intentioneaza sa dea statul in judecata la Tribunalul International de la Washington, daca problemele cu autoritatile noastre nu se vor solutiona amiabil in urmatoarele 3-6 luni. Diferendul de arbitraj priveste tratamentul aplicat de autoritatile romane investitiilor realizate de NC KazMunayGas JSC si KMG International in subsidiarele din Romania. Domnul Azamat Zhangulov, senior vice president, KMG INTERNATIONAL, a avut amabilitatea sa ne povesteasca, intr-un interviu, despre situatia actuala a companiei.

O judecatoare din Romania ii da o replica dura presedintelui Klaus Ioahnnis

O judecatoare din Romania ii da o replica geniala presedintelui Romaniei. Klaus Ioahnnis a sustinut intr-un interviu, ca raspuns la solicitarea lui Calin Popescu Tariceanu ca:.

Klaus Iohannis participa la deschiderea Forumului Organizatiilor Studentesti din Romania

Presedintele Klaus Iohannis va participa marti la deschiderea Forumului Organizatiilor Studentesti din Romania, care va avea loc in Aula Magna a Universitatii Dunarea de Jos din Galati, a anuntat astazi Administratia Prezidentiala, prin intermediul unui comunicat de presa.

Audieri surpriza la DNA! Sorin Constantinescu, seful cazinourilor din Romania, fata in fata cu procurorii anticoruptie (VIDEO)

Sorin Constantinescu, presedintele Asociatiei Organizatorilor de Cazinouri din Romania a fost chemat pentru a da explicatii in fata procurorilor anticoruptie, arata B1 TV. Deocamdata nu se cunoaste.

Federatia Solidaritatea Sanitara din Romania cere medicilor sa suspende protestele pentru o zi

Federatia Solidaritatea Sanitara din Romania cere medicilor sa suspende protestele pentru o zi ca urmare a demararii negocierilor cu Ministerul Sanatatii, se arata intr-un comunicat al sindicatelor postat pe site-ul institutiei.

Ancheta Sky News: traficantii din Romania vand arme oricui, inclusiv teroristilor

O ancheta realizata de Sky News arata ca traficanti de arme din Romania le vand arme obtinute din Ucraina tuturor celor care doresc, inclusiv teroristilor. Daniel Horodniceanu, procurorul sef al Directiei de Investigarea Infractiunilor de Crima Organizata si Terorism DIICOT) a declarat pentru News. ro ca, in urma materialului publicat de Skynews, vor fi facute verificari [].

Traficanti de arme din Romania le vand arme tuturor celor care doresc, inclusiv teroristilor

Traficanti de arme din Romania le vand arme obtinute din Ucraina tuturor celor care doresc, inclusiv teroristilor, arata o ancheta realizata de Sky News.

Statisticile saraciei din Romania: Aproape jumatate dintre salariati raman cu cel mult 1.000 lei in mana, dupa taxare

Potrivit datelor din declaratiile angajatorilor trimise Ministerului Muncii, peste 2,5 milioane de salariati romani raman cu cel mult 1. 000 de lei in mana, dupa taxare, potrivit.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )