Libnet.ro
UNICEF

18:30

DOLIU FARA MARGINI in lumea muzicii! A MURIT inca o LEGENDA... Boala TERIBILA care l-a RAPUS (VIDEO)

B1 B1,
DOLIU FARA MARGINI in lumea muzicii! A MURIT inca o LEGENDA... Boala TERIBILA care l-a RAPUS (VIDEO)

Este din nou doliu in lumea muzicii. Andy Anderson, fost baterist al grupului The Cure, a murit la varsta de 68 de ani. Muzicianul a decedat marti, dupa o lupta cu cancerul, a anuntat, pe Twitter, Laurence. continuă pe B1

DOLIU FARA MARGINI in lumea muzicii! inca o LEGENDA ne-a parasit... (FOTO, VIDEO)

O noua tragedie zguduie lumea muzicii. Unul dintre cei mai indragiti si apreciati solisti britanici a incetat din viata, la varsta de 64 de ani. Este vorba despre Mark Hollis, solistul legendarei trupe.

Doliu in lumea muzicii! A murit Mark Hollis, liderul trupei Talk Talk

Mark Hollis, liderul trupei britanice Talk Talk, celebra in anii 1980, a murit la 64 de ani, au anuntat luni mai multi apropiati ai muzicianului pe retelele de socializare, citate marti de.

Tragedie fara margini in Dambovita. Un bebelus si-a pierdut viata intr-un incendiu. Familia nu a mai putut sa il scoata din casa

O tragedie fara margini a avut loc duminica,intr-o familie din Dambovita. Copilul de numai 4 luni care a ramas in locuinta cuprinsa de flacari, a parintilor sai, in Corbii Mari, a fost.

DOLIU FARA MARGINI in televiziune! Celebrul jurnalist S-A SINUCIS... (FOTO)

Este din nou doliu in lumea televiziunii. Jurnalistul si analistul politic Igor Malashenko, cofondatorul canalului tv rusesc NTV, a fost gasit mort in Spania. El avea 64 de ani.

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )