Libnet.ro
UNICEF

01:05

DOLIU FARA MARGINI in lumea sportului! A MURIT unul din cei mai mari boxeri! Din nefericire, este vorba chiar de... (FOTO, VIDEO)

B1 B1,
DOLIU FARA MARGINI in lumea sportului! A MURIT unul din cei mai mari boxeri! Din nefericire, este vorba chiar de... (FOTO, VIDEO)

Doliu imens in lumea boxului. Legendarul pugilist Eusebio Pedroza a incetat din viata vineri, cu o zi inainte de a implini 63 de ani. continuă pe B1

DOLIU FARA MARGINI in lumea muzicii! A MURIT inca o LEGENDA... Boala TERIBILA care l-a RAPUS (VIDEO)

Este din nou doliu in lumea muzicii. Andy Anderson, fost baterist al grupului The Cure, a murit la varsta de 68 de ani. Muzicianul a decedat marti, dupa o lupta cu cancerul, a anuntat, pe Twitter, Laurence.

DOLIU FARA MARGINI in lumea filmului! Celebra actrita IUBITA de milioane de romani A MURIT ... (FOTO)

Este din nou doliu la Hollywood. Cunoscuta actrita americana Lisa Sheridan a fost gasita moarta in locuinta ei din New Orleans. Celebra pentru rolul din serialul CSI: Miami si din filmul.

BCR, Rezultate financiare 2018: Banca a finantat unul din cinci romni care a luat un credit ipotecar nou si una din sase firme care a contractat o finantare noua

BCR a realizat anul trecut un profit net de peste 1,2 miliarde de lei 258 milioane euro), in crestere cu 80% fata de anul precedent, au transmis joi oficialii bancii. BCR a finantat achizitia a peste 13. 000 de locuinte in 2018, astfel ca unul din cinci romani care a achizitionat un credit ipotecar a fost finantat de banca. BCR este cel mai mare finantator in cadrul programului guvernamental Prima Casa, acordand credite in valoare de peste 1,3 miliarde de lei.

DOLIU FARA MARGINI in televiziune! Celebrul jurnalist S-A SINUCIS... (FOTO)

Este din nou doliu in lumea televiziunii. Jurnalistul si analistul politic Igor Malashenko, cofondatorul canalului tv rusesc NTV, a fost gasit mort in Spania. El avea 64 de ani.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )