Libnet.ro
UNICEF

01:05

DOLIU! A fost gasit mort intr-un tren oprit in Gara de Vest Ploiesti

B1 B1,
DOLIU! A fost gasit mort intr-un tren oprit in Gara de Vest Ploiesti

Un barbat s-a stins din viata intr-un tren. Acesta a fost gasit decedat in vagonul trenului care a oprit in Gara de Vest Ploiesti. Se pare ca victima a inceput sa se simta rau in zona localitatii. continuă pe B1

Tragedie intr-o gara din Ploiesti! Un barbat a fost gasit mort intr-un tren

Un barbat a fost gasit mort intr-un tren oprit in Gara de Vest Ploiesti. Potrivit ziarulincomod. ro, se pare ca barbatul a inceput sa se simta rau in zona localitatii Buftea, dar garnitura nu a.

Tragedine intr-o gara din Ploiesti! Un barbat a fost gasit mort intr-un tren

Un barbat a fost gasit mort intr-un tren oprit in Gara de Vest Ploiesti. Potrivit ziarulincomod. ro, se pare ca barbatul a inceput sa se simta rau in zona localitatii Buftea, dar garnitura nu a.

Fiul unui deputat PSD a fost gasit mort in locuinta sa din Bucuresti

Fiul deputatului PSD de Neamt Viorel Stan a fost gasit mort miercuri. Este vorba despre fiul cel mai mic al deputatului, Bogdan, invarstade 31 de ani, scrietvmneamt. ro. Decesul s-a produs.

TRAGEDIE! Fiul unui cunoscut deputat PSD a fost gasit MORT, in casa

Fiul cel mic al deputatului PSD Viorel Stan a fost gasit, miercuri, mort in locuinta sa din Bucuresti. Macabra descoperire a fost facuta de iubita sa. Conform politiei, fiul cel mai mic al deputatului,.

Fiul cel mic al deputatului PSD Viorel Stan a fost gasit mort n locuinta sa din Bucuresti

Fiul deputatului PSD de Neamt Viorel Stan a fost gasit mort miercuri, scrie tvmneamt. ro, care citeaza surse apropiate familiei parlamentarului nemtean.

Fundatia George Soros, reactie dura dupa ce a fost gasit un pachet suspect la locuinta miliardarului

Fundatia George Soros a denuntat marti retorica urii care domina politica americana, dupa ce a fost gasit un pachet suspect la locuinta miliardarului dintr-o suburbie a New Yorkului, relateaza dpa.

Cadavrul jurnalistului Jamal Khashoggi a fost gasit

Corpul jurnalistului ucis Jamal Khashoggi a fost gasit intr-o fanta din resedinta consulului general al Arabiei Saudite din Istanbul, a declarat pentru Sputnik liderul Partidului Patriotic turc VATAN), Dogu.

Roman condamnat la inchisoare cu executare in Ungaria. A fost gasit vinovat definitiv pentru producerea unui accident cumplit, soldat cu trei morti

Un sofer roman care, in vara anului 2017, a adormit la volanul unui microbuz plin cu pasageri in apropiere de Mez337;peterd, Ungaria, lovindu-se de un TIR si provocand moartea a trei persoane dar si ranirea grava a altor sase, a fost condamnat definitiv.

Scene cumplite intr-o fabrica de muraturi. Patronul a fost gasit intr-o balta de sange, dupa ce s-a injunghiat in gat si abdomen

Administratorul unei fabrici de muraturi din Hunedoara a fost adus in stare grava la spital, dupa ce s-ar fi injunghiat in abdomen si ar fi incercat sa isi taie gatul.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2418 seconds )