Libnet.ro
UNICEF

05:45

Doliu in lumea muzicala din Romania. A murit celebrul percutionist Corneliu Stroe

Antena3 Antena3,
Doliu in lumea muzicala din Romania. A murit celebrul percutionist Corneliu Stroe

Interpretul de jazz Corneliu Stroe a murit noaptea trecuta, la varsta de 67 de ani, scrie ctnews. ro. Artistul, nascut pe 22 octombrie 1949,a fost intre 1981-2005, membru al duoului. continuă pe Antena3

Doliu in lumea muzicala din Romania. A murit celebrul interpret de jazz Corneliu Stroe

Interpretul de jazz Corneliu Stroe a murit noaptea trecuta, la varsta de 67 de ani, scrie ctnews. ro. Artistul, nascut pe 22 octombrie 1949,a fost intre 1981-2005, membru al duoului.

Cat investeste compania farmaceutica GlaxoSmithKline in comunitatile din Romania

GlaxoSmithKline GSK), una dintre cele mai mari companii farmaceutice din lume, are o strategie de responsabilitate sociala corporativa pe termen lung in Romania. GSK Romania a realizat investitii in comunitatile din Romania, in valoare de peste.

Retailul de fashion din Romania, impartit intre marile branduri internationale. Cat au vandut gigantii din fashion in Romania

Retailul de fashion din Romania este disputat de marile branduri internationale care au reusit in mai putin de zece ani sa obtina cote semnificative din piata. Desi in momentul de fata este dificil de estimat cum isi impart acestia piata, HM, Zara.

O IMPORTANTA BANCA SE RETRAGE DE PE PIATA DIN ROMANIA

Una dintre cele mai cunoscute banci de pe piata romaneasca vrea sa se retraga din regiunea balcanica, inclusiv din Romania, pana in 2020. Piraeus Bank vrea sa vanda.

Cel mai periculos drum din Romania. Soferii isi risca viata aici in fiecare zi

Cel mai periculos drum din Romania e Pasul Tihuta, unde soferii isi risca viata! De aproape un an, nu exista nicio dunga alba pe sosea, iar in conditii de vizibilitate redusa, e un cosmar s?.

Bancile din Romania ar putea acorda credite dupa postarile de pe Facebook

Bancile din Romania nu exclud varianta ca pe viitor sa evalueze informatiile postate de potentialii clienti pe paginile de Facebook pentru acordarea creditelor. Acest lucru se practica si in tarile.

Atentie, soferi! Care este cel mai periculos drum din Romania

Cel mai periculos drum din Romania e Pasul Tihuta, unde soferii isi risca viata. De aproape un an, nu exista nicio dunga alba pe sosea, potrivit libertatea. ro. Sunt serpentine periculoase.

Consiliul General al Municipiului Bucuresti va da in administrarea Academiei Oamenilor de Stiinta din Romania, unde membri sunt Ion Iliescu, Ecaterina Andronescu, IPS Teodosie, o cladire din centrul Capitalei

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat, joi, propunerea Primariei Capitalei de a da in administrarea Academiei Oamenilor de Stiinta din Romania,unde membri sunt Ion Iliescu, Ecaterina Andronescu, IPS Teodosie, o cladire din centrul Capitalei, dupa ce, pe 18 mai, proiectul de hotarare a fost respins, relateaza News. ro.

O importanta BANCA se retrage de pe piata din Romania

Una dintre cele mai cunoscute banci de pe piata romaneasca vrea sa se retraga din regiunea balcanica, inclusiv din Romania, pana in 2020. Piraeus Bank vrea sa vanda.

O banca importanta se retrage din Romania

Piraeus Bank vrea sa se retraga din regiunea balcanica, inclusiv din Romania, si sa vanda activele,in cadrul unui plan strategic, informeaza News. ro. Considerata cea mai mare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )