Libnet.ro
UNICEF

22:00

Doliu in media! A MURIT unul dintre cei mai vechi oameni de radio (FOTO)

B1 B1,
Doliu in media! A MURIT unul dintre cei mai vechi oameni de radio (FOTO)

Este din nou doliu in media. Unul dintre cei mai vechi oameni de radio a murit. Joi, Cristi Dicianu a plecat dintre noi, anunta paginademedia. ro. Dicianu si-a inceput cariera la Radio Contact, imediat dupa. continuă pe B1

Darius Valcov, afirmatii naucitoare despre Cristian Tudor Popescu: Este unul dintre cei 19 jurnalisti de pe lista informatorilor SRI

Fostul ministru al Finantelor,Darius Valcov, sustine ca jurnalistulCristian Tudor Popescueste unul dintre cei 19 jurnalisti de pe lista informatorilor SRI furnizata de fostul ofiter Daniel.

Novak Djokovic, despre performanta istorica reusita la Cincinnati: Este unul dintre cele mai speciale momente ale carierei mele

Novak Djokovic a reusit o performanta istorica dupa victoria in fata lui Roger Federer in finala de la Cincinnati, devenind primul jucator care castiga toate cele noua turnee Masters din circuitul ATP. Fostul lider mondial a descris acest moment ca fiind unul dintre cele mai speciale din cariera sa. Nu a fost usor din punct de vedere psihologic, pentru ca stiam ca am pierdut de fiecare data cand am jucat cu el pe acest teren, a spus Djokovic, care a fost invins de elvetian de trei ori in ultimul act al Masters-ului din Ohio 2009, 2012, 2015).

Doliu in radioul romanesc. A murit Cristian Dicianu

Cristian Dicianu, unul dintre cei mai vechi oameni de radio, fost director al Pro FM, a incetat din viata. Acesta a fost unul dintre pionierii FM-ului de dupa 1990. A inceput la Radio Contact, in primii ani de.

Doliu urias in familia Dinamo: Clubul a anuntat cu mare indurerare decesul (FOTO)

Paul Balan, unul dintre cei mai vechi si mai inflacarati suporteri ai clubului Dinamo Bucuresti, a incetat din viata joi la varsta de 61 de ani. Acesta era cunoscut in randul suporterilor dinamovisti,.

Novak Djokovic, despre performanta istorica reusita la Cincinnati: Este unul dintre momentele speciale ale carierei mele

Novak Djokovic a reusit o performanta istorica dupa victoria in fata lui Roger Federer in finala de la Cincinnati, devenind primul jucator care castiga toate cele noua turnee Masters din circuitul ATP. Fostul lider mondial a descris acest succes ca fiind unul dintre momentele speciale din cariera sa. Nu a fost usor din punct de vedere psihologic, pentru ca stiam ca am pierdut de fiecare data cand am jucat cu el pe acest teren, a spus Djokovic, care a fost invins de elvetian de trei ori in ultimul act al Masters-ului din Ohio 2009, 2012, 2015).

Biserici ale Bucurestiului: Biserica Sfantul Spiridon Nou, unul dintre cele mai mari lacase de cult din Europa, locul unul se hirotonesc Patriarhii (VIDEO)

Material realizat in cadrul Bucuresti-Centenar - Program Cultural derulat de Primaria Municipiului Bucuresti prin Administratia Monumentelor si Patrimoniului Turistic in vecinatatea Pietei Unirii, pe calea .

Se trag obloanele peste una dintre cele mai vechi firme de confectii din tara. Jumatate din angajati, trimisi in somaj

Din cei 142 de salariati inca existenti la Iasitex, pentru 67 s-au inceput procedurile de trimitere in somaj colectiv. Firma de confectii controlata de omul de afaceri Stefan Vuza isi va reloca activitatea, iar sectiile de la Iasi vor fi inchise pentru valorificarea terenurilor.

PNL cere excluderea lui Liviu Pop din PSD: A jignit unii dintre cei mai importanti parteneri ai Romaniei. O exprimare de regimuri totalitare

PNL a cerut, joi, conducerii PSD, excluderea din partid a senatorului Liviu Pop, dupa ce acesta a comparat, intr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, state precum Germania, SUA, Austria si Olanda cu niste gandaci. Astfel, liberalii considera ca fostul ministru PSD al Educatiei a avut o exprimare care face parte din propaganda ruseasca anti-occidentala si anti-democratica, jignitoare la adresa celor mai importanti parteneri ai Romaniei.

Stimpex, unul dintre producatorii pulverizatoarelor folosite de jandarmi la protestul din 10 august: Pulverizatorul de capacitate marita este un produs utilizat de peste 30 ani de Jandarmerie / CS-ul nu are caracter letal dect n conditii extreme - spatii

Pulverizatorul de capacitate marita PCM) este un produs utilizat de peste 30 ani de Jandarmeria Romana, precum si de formatiuni de interventie similare din toate statele din lume si nu vindem decat celor autorizati sa foloseasca astfel de produse, a precizat pentru HotNews. ro Marcel Istrate, directorul general al Stimpex, unul dintre distribuitorii pulverizatoarelor folosite de jandarmi pentru reprimarea protestului din 10 august. Acesta a spus ca produsele sunt pe baza de CS concentratie 1%), a oferit detalii despre produsele vandute Jandarmeriei si sustine ca CS-ul nu are caracter letal decat in conditii extreme: spatii inchise, precum si timpi de expunere indelungati.

Turcii si romanii, cei mai mari consumatori de Bitcoin si criptomonede

Potrivit propriilor declaratii, turcii, romanii si polonezii sunt cei mai mari detinatori de criptomonede raportat la totalul populatiilor din aceste tari, in vreme ce la nivel european aproape o persoana din zece 9%) spune ca detine in prezent.

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )