Libnet.ro
UNICEF

01:05

Doliu in muzica din Romania. O cunoscuta artista, gasita moarta in casa

Antena3 Antena3,
Doliu in muzica din Romania. O cunoscuta artista, gasita moarta in casa

Veste tragica pentru lumea artistica din Romania. Soprana Adriana Mestes a fost gasita fara suflare in locuinta sa din Capitala. Oamenii legii au fost alarmati de vecinii care au sesizat un miros puternic de cadavru venind din apartamentul femeii. continuă pe Antena3

Tanara romanca gasita moarta intr-un sant, in Germania, langa sotul confuz

O tanara romanca, in varsta de 27 de ani, a fost gasita moarta, intr-un sant, la marginea orasului Munchen, iar langa ea se afla chiar sotul ei, dar si un alt barbat, ambii fiind cu un autoturism marca Mercedes Vito.

A murit un celebru jurnalist. Tragedie in presa din Romania

Celebrul jurnalist Mihnea Petru Parvu a murit. Mihnea Petru-Parvu avea 51 de ani si era considerat unul din cei mai buni autori de reportaje si anchete din presa. Tragedie in presa romaneasca. A murit un celebru ziarist Este doliu in presa din Romania. Ziaristul Mihnea Petru Parvu a decedat la varsta de doar 51 de .

Profit urias pentru firmele de asigurari din Romania. Cati bani au facut in primele 6 luni din 2020

Profitul celui mai mare actionar din asigurari a explodat in primele 6 luni din anul 2020. Castiguri de patru ori mai mari pentru austrieci, in Romania. Profit urias pentru firmele de asigurari din Romania in criza COVID-19. Au castigat de patru ori mai mult in primele sase luni din 2020 Companiile de asigurari detinute in .

Piata auto din Romania. Ce se va intampla, de fapt, dupa perioada dificila din 2020

Comparativ cu restul pietelor din Europa Centrala, prognozele pentru tara noastra sunt cele mai optimiste, arata un raport privitor la piata auto din Europa. Ce se va intampla cu piata auto din Romania Potrivit unui raport Autofacts realizat de PwC, Romania ar putea inregistra cea mai mare scadere la vanzarea de autoturisme si vehicule comerciale .

Cum poate intra Politia in casele oamenilor, fara acordul proprietarilor. Noua lege din Romania

A fost anuntata o noua lege in Romania. Iata care sunt motivele pentru care Politia poate intra in casele oamenilor, fara acordul proprietarilor! Ce spune noua lege despre dreptul politistilor de a intra in locuinta Un proiect de ordonanta de urgenta, aflat in lucru la Ministerul Afacerilor Interne, urmeaza sa fie adoptat. Este vorba despre .

Vedete cu coronavirus din Romania. Cine a luat covid-19 si cum s-a simtit

Mai multe vedete din Romania au fost infectate cu noul coronavirus. Ele au vorbit si despre experienta prin care au trecut. Vedete din Romania care au luat Covid-19 Andreea Esca Stirista a avut o forma usoara a bolii, insa sotul ei, Alexandre Eram, a avut complicatii cau au speriat intreaga familie. Am inceput sa testez .

Alexandru Rafila, mesaj pentru parintii elevilor din Romania. Previziunea sumbra despre reintoarcerea la scoala

O noua previziune sumbra in ceea ce priveste coronavirusul in Romania! Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie, a explicat ce se va intampla in Romania dupa redeschiderea scolilor in sistem normal. Mesajul acestuia catre parinti. Mesaj pentru parinti: Redeschiderea scolilor, un adevarat pericol Vestile rele in ceea ce priveste coronavirusul nu par sa se .

Camerele de supraveghere in orasele din Romania, noua realitate: ce spune legea

Conform particularitatilor unei noi legi publicate deja in Monitorul Oficial, camerele de supraveghere in Romania isi vor gasi loc in toate orasele din Romania, in care edilii si le.

Cea mai mica localitate din Romania e saraca si imbatranita. Oamenii cumpara paine doar joia

Povestea celei mai sarace comune din Romania. Fara dispensar, fara scoala si fara cimitir. in Batrana Hunedoarei,capitala rurala a caselor parasite mai traiau anul trecut doar 98 de persoane. Iar in satul Piatra niciuna. Cea mai mica localitate din Romania e saraca si imbatranita Ursuleti de plus abandonati la ferestre, oale si cizme infipte in .

Asociatia Aeroporturilor din Romania: Traficul de pasageri din Romania va scadea cu 61% pana la sfarsitul anului Cele 17 aeroporturi din tara, afectate de criza COVID-19

Potrivit Asociatiei Aeroporturilor din Romania AAR), traficul de pasageri de pe cele 17 aeroporturi din Romania va scadea cu 61% pana la sfarsitul anului 2020, estimandu-se un trafic total de 9. 000 de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )