Libnet.ro
UNICEF

23:15

Doliu in muzica populara: Una dintre cele mai iubite artiste a murit (FOTO, VIDEO)

B1 B1,
Doliu in muzica populara: Una dintre cele mai iubite artiste a murit (FOTO, VIDEO)

Muzica populara romaneasca mai pierde o interpreta. Cantareata Maria Butaciu a murit luni, la varsta de 78 de ani, informeaza Spynews. Artista se afla in coma de mai mult de o luna, dupa ce a suferit un. continuă pe B1

Doliu in cinematografie! Una dintre cele mai iubite actrite s-a stins din viata (FOTO)

Eunice Gayson, actrita care a interpretat-o pe Sylvia Trench in primul film al seriei James Bond, Dr. No, din 1962, s-a stins din viata la varsta de 90 de ani. Suntem tristi sa aflam ca Eunice Gayson,.

Ce se intampla cu una dintre cele mai iubite cantarete din Romania: Irina Rimes tocmai a facut anuntul...

Unul dintre scaunele antrenorilor de la Vocea Romaniei va fi ocupat de Irina Rimes, in varsta de 26 de ani, in noul sezon, anuntul fiind facut de Pavel Bartos in finala Romanii au.

Una dintre cele mai mari cetati romane din Dobrogea este cvasi-necunoscuta: istoria orasului Libida

Libida sau Ibida dupa alte surse) este un oras antic roman, care se gaseste nu in Italia sau cine stie unde aiurea ci in ciuda numelui exotic chiar in Romania, undeva in podisul Babadag, in Dobrogea. Cetatea.

eMAG Reduceri: Cele mai tari oferte la laptopuri de ultima generatie

EMAG Reduceri: Cele mai tari oferte la laptopuri de ultima generatie. Cel mai mare magazin online, eMAG. ro, anunta oferte la mai multe categorii de electronice. Iata care sunt cateva dintre cele mai tari reduceri eMAG laptopuri pe care le poti gasi astazi: .

Dupa moartea IONELEI PRODAN, o noua DRAMA zguduie muzica populara romaneasca: Din pacate este vorba de indragita interpreta...

Dupa ce moartea artistei Ionela Prodan a indoliat o tara intreaga, o noua veste zguduie muzica populara romaneasca. Artista Maria Butaciu, in varsta de 78 de ani, se afla in coma, iar medicii fac tot p.

Dupa moartea Ionelei Prodan, un alt anunt cutremura muzica populara: Este vorba de indragita Elena Merisoreanu...

Elena Merisoreanu, celebra cantareata de muzica populara, a dezvaluit ca a visat-o pe draga sa prietena, Ionela Prodan. Am visat-o pe Ionela Prodan si m-a intrebat de ce umblu imbracata in negru si.

Utile: Cum ascunzi din notificari mesajele pe WhatsApp, Messenger, iMessage; Cele mai importante lectii pe care un copil tebuie sa le invete acasa; Cum repari o instalare de Windows 10, daca stii ca nu ai virusi

Copiii si televizorul: ce faci daca micutul tau sta prea mult in fata ecranului Desi televizorul a fost unul dintre lucrurile cele mai grozave inventate de omenire, acum a ajuns sa fie principalul dusman al tau si, mai ales, al. Uleiul de cocos: Nutrienti, Beneficii Contraindicatii Uleiul de cocos este un ulei vegetal cu numeroae beneficii pentru sanatatea organismului nostru. Se extrage din miezul de nuca de cocos uscat, numit copra, si.

Test de cultura generala. Unde sunt situate zece dintre cele mai aride zone de pe mapamond

Va puteti testa nivelul cunostintelor in acest domeniu parcurgand chestionarul alaturat. Ne puteti scrie in sectiunea comentarii la cate intrebari ati stiut raspunsul.

HOROSCOP IUNIE. Cele mai norocoase si cele mai ghinioniste zodii in aceasta luna

Luna aceasta vorbim despre trei zodii norocoase si trei zodii ghinioniste. Sa incepem cu cei norocosi, printre acestia se numara HOROSCOP IUNIE. Cele mai norocoase zodii HOROSCOP IUNIE.

Cele mai vechi urme fosilizate au fost gasite n China

Cele mai vechi urme gasite de om au fost lasate de un animal si au fost descoperite in sudul Chinei. Identitatea creaturii care a facut urmele vechi de 546 de milioane de ani este inca necunoscuta, dar provin din perioada in care se crede ca cele mai timpurii animale au evoluat, scrie BBC.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )