Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce se intampla cu una dintre cele mai iubite cantarete din Romania: Irina Rimes tocmai a facut anuntul...

B1 B1,
Ce se intampla cu una dintre cele mai iubite cantarete din Romania: Irina Rimes tocmai a facut anuntul...

Unul dintre scaunele antrenorilor de la Vocea Romaniei va fi ocupat de Irina Rimes, in varsta de 26 de ani, in noul sezon, anuntul fiind facut de Pavel Bartos in finala Romanii au. continuă pe B1

Doliu in cinematografie! Una dintre cele mai iubite actrite s-a stins din viata (FOTO)

Eunice Gayson, actrita care a interpretat-o pe Sylvia Trench in primul film al seriei James Bond, Dr. No, din 1962, s-a stins din viata la varsta de 90 de ani. Suntem tristi sa aflam ca Eunice Gayson,.

Spirulina, una dintre cele mai vechi forme de viata de pe Pamant. Ce efecte miraculoase are planta

Cunoscuta ca planta-minune a medicinei naturiste in vremurile noastre Citeste mai mult:.

Una dintre cele mai mari cetati romane din Dobrogea este cvasi-necunoscuta: istoria orasului Libida

Libida sau Ibida dupa alte surse) este un oras antic roman, care se gaseste nu in Italia sau cine stie unde aiurea ci in ciuda numelui exotic chiar in Romania, undeva in podisul Babadag, in Dobrogea. Cetatea.

Acestea ar putea fi cele mai vechi urme de pe Pamant

O echipa internationala de cercetatori declara ca au descoperit cele mai vechi urme din lume. Acestia sustin ca dovezile ar fi vechi de 550 milioane de ani. Amprentele au fost gasite intr-o zona calcaroasa din China, iar oamenii de stiinta considera ca au fost facute de o creatura marina necunoscuta, care, fara indoiala, era foarte [].

Unul dintre cele mai spectaculoase parcuri din Romania. Va include un lac, specii variate de arbori din Italia si suprafete intinse cu gazon

Originalitatea parcului Openville va fi data atat de maniera inedita de amenajare, peste viitoarea parcare subterana, dar si de speciile vegetale si elementele de entertainment pe care le va include.

HOROSCOP. Mariana Cojocaru si cele mai ghinioniste zodii din luna iunie

Soarele se va pozitiona in cel de-al doilea decan al Zodiei Gemenilor, adica va fi in miezul Costelatiei si problemelor perioadei. E bine sa stiti acum care este culoarea favorabila a perioadei:.

Secretul vietii Garbinei Muguruza! Ziaristii din toata lumea au incercat, in zadar, sa descopere asta

Simona Halep se va duela azi, pentru un loc in marea finala de la Roland Garros, cu Garbine Muguruza, una dintre cele mai bune jucatoare din circuitul WTA.

Utile: Cum ascunzi din notificari mesajele pe WhatsApp, Messenger, iMessage; Cele mai importante lectii pe care un copil tebuie sa le invete acasa; Cum repari o instalare de Windows 10, daca stii ca nu ai virusi

Copiii si televizorul: ce faci daca micutul tau sta prea mult in fata ecranului Desi televizorul a fost unul dintre lucrurile cele mai grozave inventate de omenire, acum a ajuns sa fie principalul dusman al tau si, mai ales, al. Uleiul de cocos: Nutrienti, Beneficii Contraindicatii Uleiul de cocos este un ulei vegetal cu numeroae beneficii pentru sanatatea organismului nostru. Se extrage din miezul de nuca de cocos uscat, numit copra, si.

Dispare un alt cuplu MONDEN? BIANCA DRAGUSANU a marturisit TOT! VEDETA a vorbit despre CERTURILE cu VICTOR SLAV din ultimul timp

Bianca Dragusanu a dezvaluit in premiera ce anume o enerveaza la partenerul ei de viata, Victor Slav. Desi sunt unul dintre cele mai populare cupluri din showbizul romanesc, anumite momente reusesc sa o.

HOROSCOP IUNIE. Cele mai norocoase si cele mai ghinioniste zodii in aceasta luna

Luna aceasta vorbim despre trei zodii norocoase si trei zodii ghinioniste. Sa incepem cu cei norocosi, printre acestia se numara HOROSCOP IUNIE. Cele mai norocoase zodii HOROSCOP IUNIE.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )