Libnet.ro
UNICEF

08:15

Dominic Fritz: Faptul ca mai putin de o treime dintre romani au ales sa mearga la vot este o palma pentru intreaga clasa politica veche

B1 B1,
Dominic Fritz: Faptul ca mai putin de o treime dintre romani au ales sa mearga la vot este o palma pentru intreaga clasa politica veche

Edilul Timisoarei a declarat duminica seara ca prezenta scazuta la urne este o pama pentru intreaga clasa politica veche si demonstreaza faptul ca romanii nu mai au incredere ca politica le-ar. continuă pe B1

Alegeri parlamentare 2020. Legea care il impiedica pe Dominic Fritz sa voteze pentru Camera Deputatilor si Senat

Legea care reglementeaza alegerea senatorilor si deputatilor nu ii permite primarului Timisoarei, Dominic Fritz, sa voteze la alegerile parlamentare din 2020. Potrivit legii, la alegerile generale pot vota doar cetatenii romani, iar Dominic Fritz nu are inca cetatenie romana.

Alegeri parlamentare 2020. Dominic Fritz, dupa inchiderea urnelor: Trebuie sa privim realitatea in ochi

Primarul Timisoarei, Dominic Fritz, considera ca prezenta scazuta de la alegerile parlamentare este o palma pentru intreaga clasa politica veche.

Primarul Timisoarei, Dominic Fritz, nu poate vota la alegerile parlamentare 2020

Noul primar al Timisoarei, Dominic Fritz, nu poate vota la alegerile parlamentare din 2020 pentru ca nu are cetatenie romana.

Germania: Ajutoarele de stat pentru firme vor fi mai putin generoase din ianuarie

Companiile germane afectate de restrictiile impuse pentru a stopa raspandirea pandemiei de coronavirus Covid-19) ar trebui sa se astepte la ajutoare de stat mai putin generoase incepand din ianuarie, au declarat joi premierii landurilor Saxonia si Bavaria, Michael Kretschmer si, respectiv, Markus Soeder, relateaza Agerpres.

Pana la ora 16,30 au votat peste 22 la suta dintre romani. Diaspora este cea mai activa

Pana duminica la ora 16 au votat peste 23 la suta dintre cetatenii romani.

Brasov: Trupul unei batrane, descoperit sub un strat de gheata, in lacul Noua. Este a doua victima gasita in apa, in mai putin de o luna (VIDEO)

Descoperire infioratoare in Brasov. Cadavrul unei femei a fost zaritin lacul Noua, prins sub gheata. Trupul neinsufletit, care se afla in apa de mai multa vreme, a fost adus la mal de catre.

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )