Libnet.ro
UNICEF

22:00

Donald Trump acuza sistemul electoral din SUA ca fiind unul trucat

Antena3 Antena3,
Donald Trump acuza sistemul electoral din SUA ca fiind unul trucat

Favoritul alegerilor primare republicane in Statele Unite, Donald Trump, a denuntat luni un sistem trucat dupa infrangerea zdrobitoare in Colorado, unde Ted Cruz a obtinut toti. continuă pe Antena3

Donald Trump denunta sistemul electoral trucat dupa infrangerea zdrobitoare in Colorado

Favoritul alegerilor primare republicane in Statele Unite, Donald Trump, a denuntat luni un sistem trucat dupa infrangerea zdrobitoare in Colorado, unde Ted Cruz a obtinut toti delegatii la sfarsitul saptamanii trecute in cadrul unui sistem electoral complex.

Alegeri SUA. Rudy Giuliani, fost primar al New York-ului, a anuntat ca-l va vota pe Donald Trump

Fostul primar al New York-ului Rudy Giuliani a anuntat vineri ca este dispus sa-l voteze pe Donald Trump in primarele republicane din statul New York, care vor avea loc pe 19 aprilie, transmite The New York Post.

Alegeri SUA 2016. Donald Trump isi da campania pe mana unui strateg care a consiliat politicieni controversati din intreaga lume

Consiliere si activitati de lobby in slujba unor politicieni controversati, ba chiar suspectati de afaceri murdare. Aceste activitati fac parte din palmaresul profesional al omului care de acum incolo va conduce echipele de campanie ale magnatului Donald Trump, avand ca scop obtinerea investiturii acestuia la Conventia Republicana, care va avea loc la Cleveland, in vederea intrarii in cursa prezidentiala.

Donald Trump nu va fi votat de copiii sai

Ivanka si Eric, cei doi copii ai lui Donald Trump, nu il vor vota pe acesta, la alegerile primare din New York, a anuntat chiar candidatul la alegerile prezidentiale din SUA. Cei doi nu s-au.

Exercitiu de imaginatie: Cum ar arata America presedintelui Donald Trump

Exercitiu de imaginatie: Cum ar arata America presdintelui Donald Trump .

O pictura controversata cu Donald Trump dezbracat, la o expozitie din Londra: Artista a primit sute de amenintari cu moartea (FOTO)

O pictura controversata care il infatiseaza pe candidatul republican la cursa pentru Casa Alba, Donald Trump, a fost afisata la o expozitie din Londra, arata itv. com. Intitulata Sa Facem.

O profesoara din SUA a recunoscut ca a intretinut relatii sexuale cu trei dintre elevii ei pentru a-i ajuta sa-si imbunatateasca notele

Brianne Altice, din Utah, SUA, in varsta de 36 de ani, a abuzat sexual trei baieti de 16 si 17 ani, iar pentru acest lucru a ajuns in fata autoritatilor. Profesoara risca o pedespsa cu i.

Ponta, atac la adresa lui Iohannis: in afara presedintilor din SUA si Rusia, n-am mai vazut o coloana asa lunga (VIDEO)

Ironii din partea fostului premier Victor Ponta la adresa presedintelui Klaus Iohannis. Reactiile vin dupa ce coloana oficiala a sefului statului a fost huiduita si claxonata de zecile de soferi furiosi care au.

Miza reala a extradarii lui Guccifer: cum a devenit un pion in campania electorala din SUA

In urma cu putin timp, va aduceam la cunostinta ca hackerul roman Guccifer ar urma sa fie extradat in Statele Unite ale Americii. Declaratiile unor oficiali americani pun pe jar presa din State, dar.

Miza reala a extradarii lui Guccifer: cum a devenit un pion in campania electorala din SUA

In urma cu putin timp, va aduceam la cunostinta ca hackerul roman Guccifer ar urma sa fie extradat in Statele Unite ale Americii. Declaratiile unor oficiali americani pun pe jar presa din State, dar si opinia publica romaneasca. Hackerul roman Guccifer a devenit cunoscut dupa ce bagat spaima in mai multe vedete si nume din [].

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )